Susamtanem2 benim 3 düşüğün bir oğlum var kan pıhtılaşmasi çıktı doktor doktor gezdim kimisi iğneye gerek var dedi kimisi yok dedi onur beyi buldum instadan attım test sonuçlarını hemen dönüş yaptı iğne kullanman gerekiyor diye sonra randevu aldım gittim çok ilgili güler yüzlü istediğim zaman ulasabiliyordum iğne kullandım doğumum çok güzel geçti anestesi doktoru çok iyi bilgi veriuor her yaptığını ebeleri zaten mükemmel arkadaş gibi davranıyor hasta bakıcıları bile öyle sırtım terledi diye havlu koydu kıyamam doğum hane hasta bakıcısı 3 cm açıkla gittim saat 9 da yatisim yapıldı istediğin zaman epitural takalım dediler sancılar iyice vurunca takıldı epitural kesinlikle çok rahat velinimet gibi birşey 9 da yatış yaptım 11 de doğurdum kızımı son dakika onur beye haber verdiler kızımı cikartti zaten bütün işi ebeler yapıyor doktor sadece gelip çıkarıyor ben çok memnun kaldım tabi yaşamış olduğunuz olay kötü Allahim.birdaha yaşatmasın herkes pozitif bir hikaye olusturmuyor olabilir umarım bir daha yaşamazsınız yaşadıklarınizi 3 kere yaşamış biri olarak çok zor bir psikoloji Allah’ım sağlıklı gebelik ve doğum nasip etsin 🙏
İzmirli hamişler gelin sarılalımm 🤪
- Düzenlendi
Poyraz_basak Amin kesinlikle haklısınız mesela benim dogumuma nöbetçi gayem hanım vardı girdi ve kızımın omuzu kırık dünyaya geldi şuan kendisi Medicana da görev alıyor ve okuduğum kadarıyla bı çok hastası memnun ki çalıştığı hastane baya pahalı ama bende şanssızlık oldu herkeste olacak diye bişey yok 😔 onur beyin muayene ve doğum ücreti nedir
Poyraz_basak ya bende onur beye gidiyorum 31 haftalığım normal istiyorum inşallah sizin ne zaman belli oldu normal olacağı
Susamtanem2 150 TL muayene 3500 TL doğum normal sezeryan farketmeksizin epidural dahil
Deletedmom74 tepecikten memnunmusunuz?
gizemozarslan Hastanenin kendi Dr u mu yoksa başka muayenesi mi var üstteki yazılardan bulmaya çalıştım ama goremedim
Susamtanem2 hastanenin kendi doktoru onur bey
Susamtanem2 150 muayene 3500 doğum epitural+işitme testi içerisinde cnm
gizemozarslan bnm ilk doğum değil oglumda normal doğurdum 28 haftada baş aşağı döndü kızım ondan sonrada sancı bekledim artık çok güzel geçti amaa 10 tane dogursam yine cinarliya giderim
Poyraz_basak bişey daha sormak istiyorum bebeğin ilk 1 ay muayenesi ücretsiz diye duymuştum ama sorma fırsatım olmadı öyle mi acaba Çınarlı hastanesinde
gizemozarslan onu bilmiyorum bana sordular muayene buraya mi gelceksin diye sağlık ocağında yaptircam takibini dedim
İzmir bayraklı tarafında her hafta yarım gün veya tam gün temizlik için yardımcı bayan tanıyan ve numarasını verebilecek olan memnun kalan var mı arkadaşlar
Pelinilepp merhaba, yazalı çok olmuş ama görünce yazayım dedim. Ben de egepole gidiyorum😊
Merhaba Aliağa ya yeni yerleştim ve 15+5 teyiz oğlum olacak 🥰 yakın çevrede memnun kaldığınız doktorlar var mı? Yeri ve doktor ismini yazarsanız çok sevinirim💝
Merhaba hanımlar. Detaylı ultrason için nereyi önerirsiniz ve fiyatı lütfen? Z
Daha 5 haftam var ama yer bulmak ta sorunmuş. :(
Elifbc bende medıkana hastanesine gıdıyorum doktorunuz kımdır
Ebrulise sada hastanesinde yaptırdım canim