Mrvtpz yarın 29 haftalık olucam.bende cinarliya gidiyorum güzel gidiyor çatıda ağrı var bide belde normal.olarak kız bebek bekliyoruz 🙏🤰

Seliminannesi23 ayy oğlumu Çiğli eğitim araştırmada doğurdum ben 😅normal doğum 3.850 doğmuştu oğluşum şimdi kız bekliyoruz sağlıkla dogurun ins

Zelihaaa15 Valla canm önü bende bilmiyorum. Normalde ben bagkurluyum. Ama özel görünüyordu. Muayne falan 200 dü. En son 2 kontrolde analık indirimi hibi bisey varmış sigortalı görünüyor. Muayene de 100 e düştü. Doğum da 4.000

Kac haftalık oldunuzz bakalmm 😍😍

Biz 35+4teyizz az kaldı heycanlyzz 🤩🤩🙏🏻

18+5 çok şükür karsıyakada oturuyorum❤️🙏

Yeni bir İzmir’liye ne dersiniz ? 😛🙂
      Biraz eski yorumları okumaya çalıştım ama çok yakalayamadım 🙂 egepol hastanesine giden var mı aranızda ?

7 gün sonra

Herkese selam yeni bir hamiş daha var burada 😅 bornovadayım ve çok yeni daha 5 6 haftalık Manisa şehir hastanesine gittim iki defa çok memnunum ama her seferinde de gidemem oraya benim bir özel hastane ve doktora ihtiyacım var. Buralarda yeniyiz ve kimsemiz yok kaç gündür araştırıyorum kafam çorba oldu lütfen yardımcı olur musunuz?

6 gün sonra

15+4 olduk bizzzz 😍🧿 karşıyakadayım can hastanesine gidiyorum💞

2 ay sonra

Susamtanem2 cinarlida yaptım dün dogumumu oğlumu 5 sene önce doğurmuştum ciglide nöbetçi kimse o dogurtturuyor orda kontrollere abdulmuttalip sentas gidiyordum çok bilgili bir doktor çok memnundum

Kızlar dun detaylı ultrasonda bebeğimde diyafram hernisi(fitigi) gorduler kesinlestirmek icin perinatolojiye yonlendirdiler devlette randevu bulamiyorum onerebileceginiz doktor hastane varmidir

Poyraz_basak Ah işte birine iyi gelen diğerine kötü geliyor geçmiş diye anlatıyorum o doktor bende ve eşimde kalıcı psikolojik soruna neden oldu ilk düşüğüm olurken nöbetçi o vardı direk düşük olmuş hemen kürtaj yapmamız gerek anestezi ekibi müsait değil direk böyle yapalım belki tuplerden birini almamız bile gerekebilir demişti eşim o günden beri nefes problemi yaşadı 4 sene geçti ama hala en ufak bişey olunca nefes alırken zorlanıyor kabul etmedik Ege’ye gittik genç bı bayan Dr baktı düşük olmuş kürtaja gerek yok dedi hayırlısı olsun sağlıkla büyütün yavrunuzu normal doğum mu oldu acaba memnun kaldınız mı hastane ve Dr lardan

Susamtanem2 benim 3 düşüğün bir oğlum var kan pıhtılaşmasi çıktı doktor doktor gezdim kimisi iğneye gerek var dedi kimisi yok dedi onur beyi buldum instadan attım test sonuçlarını hemen dönüş yaptı iğne kullanman gerekiyor diye sonra randevu aldım gittim çok ilgili güler yüzlü istediğim zaman ulasabiliyordum iğne kullandım doğumum çok güzel geçti anestesi doktoru çok iyi bilgi veriuor her yaptığını ebeleri zaten mükemmel arkadaş gibi davranıyor hasta bakıcıları bile öyle sırtım terledi diye havlu koydu kıyamam doğum hane hasta bakıcısı 3 cm açıkla gittim saat 9 da yatisim yapıldı istediğin zaman epitural takalım dediler sancılar iyice vurunca takıldı epitural kesinlikle çok rahat velinimet gibi birşey 9 da yatış yaptım 11 de doğurdum kızımı son dakika onur beye haber verdiler kızımı cikartti zaten bütün işi ebeler yapıyor doktor sadece gelip çıkarıyor ben çok memnun kaldım tabi yaşamış olduğunuz olay kötü Allahim.birdaha yaşatmasın herkes pozitif bir hikaye olusturmuyor olabilir umarım bir daha yaşamazsınız yaşadıklarınizi 3 kere yaşamış biri olarak çok zor bir psikoloji Allah’ım sağlıklı gebelik ve doğum nasip etsin 🙏