nilsmother merveiyi şafak 64 bel ağrıları kramplarım hariç güzel gdiyor🤗 dogum ege üniversitesinde olucak nasipse 😍
Denizzz88 merveiyi 21+1 iz bizde 😊 benim doktorumun özel muayenehanesi var oraya gidiyorum o yüzden hastanem henüz belli değil hangisinde doğum yapacağım konusunu henüz konuşmadık ama tanıdığım birçok kişi egepolde doğurdu bende orayı tercih edebilirim
Pembgl Sedaizmir çınarlıda Doğum ücretini konuştunuz mu biz yeni geçtik çınarlıya henüz konuşulmadı 30+3 temiz şuan
izmirannesi senginda merhaba 3300 mü dediler? Ben sorduğumda bana 4900 sezaryen yada normal farketmeksizin demişlerdi
TugceAtlas ssuleeyuce bizim de 8 Şubat görünüyor , Tahir beye gidiyoruz bizde 🙂 memnunsunuz değil mi ?
merveiyi Anneadayi09 Benim doktorum özel dışardan canım fakat egepol hastanesinde dogumum olucak allah izin verirse dışardan gelen doktorlara verdikleri bir fiyat varmış bizim doktorumuz egepol hastanesi için 3,300 dedi inşallah şuanda degişmemiştir kendi aldıgı ücrette farklı oluyor tabi 🙏🙏
senginda merveiyi bizim de Egepol’de olacak inşallah doğum:) 3300 tl dediler bize de, yılbaşından sonra zam gelecekmiş..Doktorum da dışarıdan gelecek..Onunla konuşmadık henüz, bir o kadar da o alır sanırım