Fadime_56 merveiyi bende izmir ödemiş devlet hastanesi devrim özgür kuplay doktorum benim daha yeni 5haftalik
izmirannesi senginda anladığım kadarıyla sizin dr dışarıdan geleceği için o fiyatı vermişler. Hastanede çalışan bi doktorun kontrolünde olunca benim dediğim fiyatı veriyorlar muhtemelen
senginda merveiyi bizim de Egepol’de olacak inşallah doğum:) 3300 tl dediler bize de, yılbaşından sonra zam gelecekmiş..Doktorum da dışarıdan gelecek..Onunla konuşmadık henüz, bir o kadar da o alır sanırım
Smyrabahar 15 haftalığız Şafak daha çooookkkkk şuan özel bi muayenehaneye gidiyorum ama doğum muhtemelen can hastanesinde olucak.
ikizlerinannesikubra Gundan Neden bu hastaneyi seçtiniz? Öneri veya tanıdığınız doğum mu yaptı? Bilgilendirirseniz sevinirim. Ben Ayvalık’tan geleceğim İzmir e doğum için. Pandemiden dolayı çok araştıramıyoruz malesef.
Gundan ikizlerinannesikubra bir kaç tanıdık vardı onların vasıtasıyla gittim bende pek araştırmadım ilk haftadan beri ata saglik gidiyorum 26 haftalik olduk
Palyos ikizlerinannesikubra ben de İzmir’e yeni taşınmıştım. Aşırı bi şekilde de araştırdım :) Yeni taşındığım için sorabileceğim kimse de yoktu bir de pandemi eklenince maalesef zor olmuştu İzmir’de eşimle bir başımıza. Farklı bir kaç doktora da gittim ancak içime sinen Pınar hanım oldu. Şuan 23 haftalık hamileyim. Doktorumdan da memnunum :)
Busra030409 Arenmira merhaba detaylı için nereye gitceksiniZ? Bende ümran hanıma gidiyorum 12. Haftadan sonra gidemedim soramadım hiç 19 haftalığım şu an
Arenmira Busra030409 merhaba daha konuşamadık 2 gün önce oradaydım kan alındı sadece 1 ay sonra gideceğim tekrardan
Fadime_56 Ozge1708 benim ikiz ya ben tam net bilmiyorum adetime göre 7haftaliga gircez ama ikiz olduğu için tam net bilmiyorum ocağın 4nde gitcem öğrenirim
ikizlerinannesikubra Palyos Ben sormuştum Ata Sağlık 2600 tek gebelik sezeryan 1 gece yatış ve bebeğin ilk kontrolleri. Yılbaşından sonra tekrar arayıp sorun zam gelecek denmişti.
Zeynep-aa Palyos hayır canım eşim sordu şuanki fiyatları söyledi ama şubatta olacağı için bizim yeniyıldan sonra zamlancakmıs o yuzden net fiyat vermedi. Sizin dogum ne zaman
ikizlerinannesikubra Palyos Bende Özlem Hanıma gidiyorum . Kendisi burayı ve bir kaç hastaneyi önerdi. Açılmam olunca bir gece yatış yaptım. İlgiden çok memnun kaldım. Pandemi dolayısıyla çok yer gezme imkanımızda olmadı.
Palyos ikizlerinannesikubra hem sizin/bizim hem bebeklerimizin sağlıkları iyi olsun da, içinize neresi-kim sinerse o olsun🙏😊