ssuleeyuce merveiyi normalde son 57 ama sezeryan olunca son 43 doktorum tahir bey cinarlida dogum yapicam insallah. 32+6 dayiz
Angels-35 ssuleeyuce Merhabalar bende tahir beye gidiyorum 25. Haftadayım ben Çınarlı hastanesiyle görüştünüz mü doğum için
pitircikannesi1 minigim2805 yaaa hangi doktora gidiyorsun canim ve nerede oturuyorsun. Ben özlem hanıma gidiyorum
Busra030409 Arenmira merhaba detaylı için nereye gitceksiniZ? Bende ümran hanıma gidiyorum 12. Haftadan sonra gidemedim soramadım hiç 19 haftalığım şu an
pitircikannesi1 minigim2805 bende helvacı da oturuyorum aliagaya bağlı canim. Izban kullanınca hatundere istasyonu oluyor ☺
archmom merveiyi merhaba ben 18 haftalık hamileyim. Karşıyakada oturuyorum. Medical park volkan bey ile ilerliyoruz 🥰
senginda Anneadayi09 3300 tl dediler dün ama haftaya zam gelecekmiş..normal ya da sezaryen farketmiyor
izmirannesi senginda merhaba 3300 mü dediler? Ben sorduğumda bana 4900 sezaryen yada normal farketmeksizin demişlerdi
Pembgl Sedaizmir çınarlıda Doğum ücretini konuştunuz mu biz yeni geçtik çınarlıya henüz konuşulmadı 30+3 temiz şuan