Mevreee merveiyi kısmetse 40 ama bence benim bebiş o kadar beklemicek haplarla duruyo😂 egepolde kısmetse 🤗
pitircikannesi1 merveiyi 12+4 uz daha cook var bizim şafağımız 😃 nasip olursa sada hastanesinde doğum yapacağım bende 🥰
ikizlerinannesikubra Gundan Neden bu hastaneyi seçtiniz? Öneri veya tanıdığınız doğum mu yaptı? Bilgilendirirseniz sevinirim. Ben Ayvalık’tan geleceğim İzmir e doğum için. Pandemiden dolayı çok araştıramıyoruz malesef.
Edadost pitircikannesi1 merhabalr sada da hangi doktora gidiyorsunuz ben gökan beye gidiyordum cık ta memnunum ama çiğli eğitim araştırmayı da denemek için oraya geçtim
Sultanvolkan 36+4 üz sabah randevumuz var sezeryan için gün alacağız çınarlı kadın doğuma Onur beye gidiyorum 🥰
Deniz47 Son 63 gün kazasız belasız gelsinler kuzularimiz🤲❤karataş özel hastaneye gidiyordum bıraktım orayı buca kadın doğum hastanesinebgitmeyi düşünüyorum ama çok yoğun ya daha şubat ayın randevu listesi doluymuş😵
busracarka Yagmur_C benimde 9 haftalık kime gidiyorsunuz can hastanesinde ? Birde doğum fiyatlarını biliyormusunuz biz henüz öğrenmedik ??
pitircikannesi1 minigim2805 yaaa hangi doktora gidiyorsun canim ve nerede oturuyorsun. Ben özlem hanıma gidiyorum
Urazim2021 merveiyi Oğluma kavuşmaya son 41 gün, ocak sonu şubat başı doğum inşallah 😊 Doktorum Volkan Emirdar - Medicalpark Hastanesi 🏨