Mtlu Asem60 35+5 deyiz son 30 sayıyoruz gece uykulari malûm gitti 😄 çok şükür başka sıkıntımız yok :)
demir_dilek 35+3 haftamdayim saat 5 te suyumun gelmesiyle hastaneye yatirildim, 10 da oğlumu alacağım kucağıma. Ocak annesi olacaktım fakat oğlum erken gelmeyi seçti.
babyackgz Asem60 uykular haram oldu tam olarak, bel ve sırt ağrısı mide yanması hepsi var daha 34.haftadayız
imren91 Lebis6 Canım düştü benim şekerim. Hatta kaçamak yapıp da bakıyorum o zaman da yükselmiyor şükür
Melikeakkc Asem60 37 hafta olduk günlük yürüyüş yapıyorum. Herşey yolunda ağrılar var ama psikolojikmen çökmek üzereyim hareketlerim kıstlanması uyuyamamak flan. Çok bunaldım 😢
Melikeakkc Leylayunus genital bölgem çok ağrıyor kaburgalarım bide artık nefesim daralıyor yatarken nefesim kesilcek sanıyorum artık
Leylayunus Melikeakkc bugün banyoda temziliyim genital bölgemi dedim jiletle resmen canım çıktı hareket ederken alttan çıkacakmış gbi hissedyrm
Gokceeebade Annesikuzeyin bende aynı durumdayım çare bulursan haber et denemediğim şey kalmadı doktora sordum çatlak kremi fayda eder dedi yağ kullanıyordum lierac alıcam artık bide onu deniyim dedim 🤦🏻♀️