ebru345 Mide yanması beni mahfetti ya. 2 gündür başladı ne zaman biter acaba 34+6 haftaligiz prensesimle. ❤️
Esra_Omer_21 Asem60 Bizdede uyku problemi çok var gece ewin ićinde geziyoruz artık ah bel ağrısı ah😫😫😫
Astunazmn Asem60 36+2 haftalgiim ay su uc dort gundur bi beter oldum asiri siskinim hareket edemiyorum hele de su gaz cikardikca o bogaz yanmasi bni mahvediyor nefes darlığı cekiorum yatarken dönemiyorum cok zor ama rabbim yardimcimiz olsun napalim minik ler icin sabrediyoruz ayaklarim da sismeye basladi ve ates baasmasi çok zooor 😞 yatarken ates basio boyle menopoza girmis gbi terliyorum
duygu3460 Kızlar sizinde göğüsleriniz çok acıyor mı yattığım yerden kalkarken falan sızlıyor acıyor böyle
Muhammet11 Asem60 3 4 gündür sol kolumda hafif uyuşma sanki damarlarım titriyo gibi ve baş parmağında titreme oluyo 5 6 saniye içinde geciyo doktora da henüz sormadım ama bugün sağlık odağındaki hemşire ihmal etme önemli bisi olabilir dedi onun dışında sancim ve hareketleri de durdurmuyo 35+3 haftalik olduk inşallah 3 haftaya kızıma kavuşacam abisiyle heycanla bekliyoruz
Busraveminisi1 Asem60 36+6 olduk mide yanmaları bel ağrım fena geceleri uyutmuyor sürekli de tuvaletteyim 🙈
Mtlu Asem60 35+5 deyiz son 30 sayıyoruz gece uykulari malûm gitti 😄 çok şükür başka sıkıntımız yok :)
demir_dilek 35+3 haftamdayim saat 5 te suyumun gelmesiyle hastaneye yatirildim, 10 da oğlumu alacağım kucağıma. Ocak annesi olacaktım fakat oğlum erken gelmeyi seçti.
babyackgz Asem60 uykular haram oldu tam olarak, bel ve sırt ağrısı mide yanması hepsi var daha 34.haftadayız
imren91 Lebis6 Canım düştü benim şekerim. Hatta kaçamak yapıp da bakıyorum o zaman da yükselmiyor şükür