Eenn41 zynpy son haftalarda kafamızdaki sorulardan biri olabiliyo demekki valla bende merak ettim tecrübe olmayınca hem kendimde hem çevremde 😊
Eenn41 Gizemceylan arkadaşlarımızın yazdıkları doğrultusunda anlamamak mümkün olmuyomuş kuzum tutamıyomuşuz bide o pıt hissi oluyomuş Allahın izniyle wc de banyoda yakalanmadan gelsin suyumuz sağlıkla
Eenn41 guneysmom Allahın izniyle wcde banyoda yakalanmadan gelsin suyumuz sağlıkla tabiki bende korktum yani ondan zaten akıyo su mesela anlayamazsam diye de orda pıt hissi oluyomuş kuzum
Eenn41 Cemrenur işte dedim wc de de akıyo duştada sıcak su akıyo anlar mıyım acaba diye de bi pıt hissi boşalma hissi olur Allahın izniyle kuzum diye düşündüm düşünmek istiyorum 😂
Eenn41 Canan3 tabi kuzum benim de erken doğum riskim var dedim wcde banyoda gelse acaba fark edilir diye düşündüm insan herşeyi düşünüyo işte🤷♀️
Eenn41 fatosd84 demekki wc den daha uzun sürüyo bide o pıt hissi gibi bişey oldu mu alt tarafınızda acaba
ygmurzincir Serpil55 suyun gelse bile hastaneye gittiğin de açılman yoksa açılmayı bekliyorlarmış sancı veriyorlar açılma olmazsa sezeryana alıyorlarmış Allah’ın takdiri işte bebek yaşıyor içeri de
gel_artik_bebegim Eenn41 hamile değilim ama korkmaniza gerek yok mantiken düşününce suyunuzun geldiğini az cok hissedersiniz bir ağrı olsun icinizden bir bosalma hissi olsun belirtilerini bilemiyorum ama illaki bir işaret olur yani ordan anlarsiniz zaten 😊
Htckaya Eenn41 bende korkuyorum anlamam diye ama okadar okudugum doğum hikayelerinde ayırt edilmeyecek bişey olmadıgı yazılıyor inşallah öyledir 🙏🏻🌸
Destina16 Eenn41 Eenn41 Ben bu soruyu doktoruma sormuştum. Mutlaka hissedersin zaten rengi su gibi değil sarı prmbe kahverengi hatta kırmızı bile gelebilir dedi. Akıntıyı mutlaka hissedersin demişti 🤗✋
incininannesi Eenn41 ben ilk gebeligimde altıma kaciriyorum sanıp onemsememistim sancimda yoktu 3 gün sonra acil sezaryene aldılar 😂 doktorum çok kızmıştı hatta nasıl anlamadin diye
Pnrbyr-2555 guneysmom tabiki suyun gelmesi akıntıdan biraz farklı bir olay. Su geldiğinde inanın anlamamanız mümkün değil içinizi ferah tutun. Rabbim inşallah yavrunuza da sağlıkla kavuşmayı nasip etsin :)