Eenn41 Ahsennurrrr işte diyorum duştada sıcak sıcak su akıyo ya hissetmezsem ah ah insan nereleri düşünüyo 🤭
Eenn41 [silindi] saçma sapan değil merak ettim deneyimli annelere sormak istedim benimle aynı şeyleri aklından geçiren arkadaşlarımda varmış onlarada yardımcı olmuş olduğumu düşünüyorum bunun neresi saçma , saçma geldiyse girmeseydin posta
Sedasver Eenn41 canım bu aktımı insan tutamıyor ve yani çok fazla geliyor yani nerde okursan ol anlarsın 😅 benim kızımda gelmemişti ebe patlatmıştı :)
MS-2190 Eenn41 rabbim öyle güzel yaratıyor ki öyle güzel hersey zamanında oluyo ki bir anda bebek doğsaydı bir anda çıksaydı gercekten zor olurdu sancı açılmalar saatler sürüyo o yüzden hiçbirşey düşünmeden gebeliği gecirmek lazım 🙏
Ahsennurrrr Eenn41 yok yok korkma valla herturlu hissedersin benim gece uykumda boşalmış ben uyandım ıslaklık tan düşün 😂
Eenn41 Ahsennurrrr güzel heyecanlar güzel telaşlar annelik içgüdüsel ve yaşayarak öğreniliyo işte tecrübesizlik olabiliyo böyle soruyorum falan bende🙂
Ahsennurrrr Eenn41 he tabi canım orası oyle ama bide şey ya burdan birisi yanlış yönlendirir eder bazıları var çünkü öyle çok kesin konuşup yonlendirme yapan o konuda dikkat li ol