Buketkucuk Eenn41 valla görümcemin altında açık yeşik pijamasının rengi koyu yeşile dönmüştü, bacaklarından aşağı süzülüyormuş bence sancında olur hissederiz heralde ya😛
Deniz1996 Matmazel_ ben 32 haftada.Suyum nereye gitdi bilemedim.Ve kayp eddim.Allah bebeyinizi sag salim kucaqiniza almayi nasib edsin insallah.Peki kaypdan ne zaman sonra gebe kaldiniz?
Matmazel_ Deniz1996 Valla bir ton sebebi varmış bunun benimde hala bulamadılar :( 3ay sonra hamile kaldım
Neslicavusoglu Eenn41 su öyle az gelen bişeymi ya anlarız elbet. Bnm ablamın suyu geldiğinde duşunu aldı hastaneye gittik hala azda olsa suyu gelmeye devam ediyordu 🤣🤣 sanmıyorum duşta veya wc de anlamayalım uzun sürüyo ara ara geliyo diye biliyorum
Eenn41 Gyyildiz çok şükür sağlıkla kucağına almışsın kuzum suyu bitse de demekki doğum başlayınca Allah tarafından durabiliyorlar demek ki mucize resmen🤲😊
zynpy 39.haftadayim. daha bugün wcde aklıma geldi 😂 sonra baya bı şu geldiğini, tutmanın mümkün olmadığını duymuştum. Hissederim, anlarım herhalde yaa deyip susturdum zihnimi kendimce. Şimdi de bu konu çıktı karşıma 😂
Eenn41 zynpy son haftalarda kafamızdaki sorulardan biri olabiliyo demekki valla bende merak ettim tecrübe olmayınca hem kendimde hem çevremde 😊
Eenn41 Gizemceylan arkadaşlarımızın yazdıkları doğrultusunda anlamamak mümkün olmuyomuş kuzum tutamıyomuşuz bide o pıt hissi oluyomuş Allahın izniyle wc de banyoda yakalanmadan gelsin suyumuz sağlıkla
Eenn41 guneysmom Allahın izniyle wcde banyoda yakalanmadan gelsin suyumuz sağlıkla tabiki bende korktum yani ondan zaten akıyo su mesela anlayamazsam diye de orda pıt hissi oluyomuş kuzum
guneysmom Pnrbyr-2555 canım akıntıyla nasıl ayırıcaz ya? Ben suan 36 haftalığım erken doğum riskim var akıntım oluyordu şimdi kafayı yiycem sürekli acaba su mu akıntı mı diye sızarsa suyumuz bilir miyiz?
Seher24 guneysmom eğer açık renkte ve su gibi ise ve baya iç çamaşırı ıslanıyorsa su sızıntısı olabilir
Pnrbyr-2555 guneysmom tabiki suyun gelmesi akıntıdan biraz farklı bir olay. Su geldiğinde inanın anlamamanız mümkün değil içinizi ferah tutun. Rabbim inşallah yavrunuza da sağlıkla kavuşmayı nasip etsin :)
Cemrenur Eenn41 hiç düsünmeyin. Suyu gelen biri olarak söylüyorum çok net ayırt edebilirsiniz. Bacak aranızdan sıcak sıcak dökülüyor ve tutamıyorsunuz içinizden aktığını hissediyorsunuz. Reglken kan geldiğini hissetmemizle aynı his ama bunda sadece miktar çok fazla
Eenn41 Cemrenur işte dedim wc de de akıyo duştada sıcak su akıyo anlar mıyım acaba diye de bi pıt hissi boşalma hissi olur Allahın izniyle kuzum diye düşündüm düşünmek istiyorum 😂
Eenn41 Canan3 tabi kuzum benim de erken doğum riskim var dedim wcde banyoda gelse acaba fark edilir diye düşündüm insan herşeyi düşünüyo işte🤷♀️
guneysmom Seher24 canım rengini bilemiyorum pedte görünmüyorki renk sıvı ama katı filan değil iç çamaşırıma geçmiyor
fatosd84 Eenn41 benim tuvalette geldi külodumu kaldırdım bacaklarımdan su geliyordu yani anlaşılıyor rahat olun
Eenn41 fatosd84 demekki wc den daha uzun sürüyo bide o pıt hissi gibi bişey oldu mu alt tarafınızda acaba