Eenn41 Gyyildiz ayy iyi bari aslında bende öyle düşündüm yani bi patlama hissi gibi bişey olur herhalde Allah tarafından diye ama insan deneyimi olmayınca korkuyo
Eenn41 Gull_94 valla bilmiyorum ki kuzum kiminin birden boşalıyormuş kimin damla damla sızıntı gibiymiş öyle yazmışlar tecrübeli annelerimiz
Mumyy Eenn41 ya canım benim ilk hamileligimde sanki bardaktan boşanır gibi sıcak sıcak saatlerce aktı herr yer battı herkeste öyle olmuyor mu çünkü hissetmemek mümkün değildi
Eenn41 Mumyy öyledir kuzum belki kiminde sızıntı gibidir ama illa yine alt tarafımızda bi pıt hissi olur herhalde
Serpil55 Gyyildiz ben suyun gelmesinden değil de en çok kafamı kurcalayan su geldikten sonra bebek hala nasıl nefes alabiliyor ona şaşırıyorum 🤷
haticeD08 Serpil55 Belki kordondan oksijen alıyordur. O da bir süre yetiyordur muhtemelen bir bilgim yok ama aklıma en mantıklı bu geldi 🤔
Gyyildiz Serpil55 benim suyun geldikten yaklaşık 16 saat sonra doğumum gerçekleşti çok şükür sağlıklı bir şekilde ama kızım biraz iriysi kafasını tam yerleştirmedi doğum kanalına çektiğim sancı ile sezeryan oldum😂
ygmurzincir Serpil55 suyun gelse bile hastaneye gittiğin de açılman yoksa açılmayı bekliyorlarmış sancı veriyorlar açılma olmazsa sezeryana alıyorlarmış Allah’ın takdiri işte bebek yaşıyor içeri de
Eenn41 Gyyildiz çok şükür sağlıkla kucağına almışsın kuzum suyu bitse de demekki doğum başlayınca Allah tarafından durabiliyorlar demek ki mucize resmen🤲😊