Gull_94 Eenn41 ıkınma hıssı gelmıstı bende dogumdan once geldı ama bekledıgım bıseydı zaten bence ayırt edılebılır bıseydır
Eenn41 haticeD08 ay özür dilerim hakkını helal et ya çok üzüldüm şuan öyle bişeyi aklına soktuğum için ya 😔
haticeD08 Eenn41 Yok canım estağfrullah. 😊Bence anlaşılır. Benim ilk doğumum hastanede başlatıldığı için suyum doğumdan önce gelmedi.
Bebislerimiz Eenn41 birsey aktigini hissederim diye düşündüm aynen dediğin gibi sonrasi sancidir heralde 😂 cok heyecanli saglikla gelsinler
Destina16 Eenn41 Eenn41 Ben bu soruyu doktoruma sormuştum. Mutlaka hissedersin zaten rengi su gibi değil sarı prmbe kahverengi hatta kırmızı bile gelebilir dedi. Akıntıyı mutlaka hissedersin demişti 🤗✋
Matmazel_ Bn 20hftalık kayıp yaşam su bitmesi yüzünden şuan yine hamileyim ve psikolojim bozuldu devamlı iç çamaşır kontrolü WC de kontrol eder oldum hatta arada bacaklarıma bakıp elimle kontrol eder oldum ınanan müthiş kötü bir durum
Eenn41 Matmazel_ güzel düşünün strese girip bebişi de üzmeyin Allahın izniyle güzellikler sizi bulcak benimde bebek kaybım var bende hep korktum stres oldum doktora kalbim ağzımda gidiyodum ama sonra rabbime sığınıp bebeğime zarar vermek istemedim hep dua ettim ediyorum elinizi karnınıza koyup ya hafız deyin ayetel kursi okuyun rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲🤲🤲🤲
Deniz1996 Matmazel_ ben 32 haftada.Suyum nereye gitdi bilemedim.Ve kayp eddim.Allah bebeyinizi sag salim kucaqiniza almayi nasib edsin insallah.Peki kaypdan ne zaman sonra gebe kaldiniz?
Eenn41 Deletedmom79 ayyy çok üzülüyorum yaa hakkını helal et valla bende merak ettim deneyimli annelerden bilgi fikir olsun diye açtım postu özür dilerim canım
Eenn41 Sedasver ne bileyim kuzum duştada su akıyo ya bacaklardan ama Allah tarafından bi his bi anlama geliyodur
Gyyildiz Emin olun o hissi anlamama ihtimalinin sıfır idrar yapmak gibi değil yani istensiz birden patlama.oluyor düşünün beni gece uykumdan uyandırmıştı
Eenn41 Gyyildiz ayy iyi bari aslında bende öyle düşündüm yani bi patlama hissi gibi bişey olur herhalde Allah tarafından diye ama insan deneyimi olmayınca korkuyo
Serpil55 Gyyildiz ben suyun gelmesinden değil de en çok kafamı kurcalayan su geldikten sonra bebek hala nasıl nefes alabiliyor ona şaşırıyorum 🤷
Pnrbyr-2555 Anlamama imkanı yok onu arkadaşlar merak etmeyin. Su önce gelirse o gelip kesilen bir şey değil bazı kişiler fazla bazı kişilerde damla damla olarak sürekli geliyor. Tutamıyorsunuz yani onu
guneysmom Pnrbyr-2555 canım akıntıyla nasıl ayırıcaz ya? Ben suan 36 haftalığım erken doğum riskim var akıntım oluyordu şimdi kafayı yiycem sürekli acaba su mu akıntı mı diye sızarsa suyumuz bilir miyiz?
Sedasver Eenn41 canım bu aktımı insan tutamıyor ve yani çok fazla geliyor yani nerde okursan ol anlarsın 😅 benim kızımda gelmemişti ebe patlatmıştı :)
Buketkucuk Eenn41 valla görümcemin altında açık yeşik pijamasının rengi koyu yeşile dönmüştü, bacaklarından aşağı süzülüyormuş bence sancında olur hissederiz heralde ya😛