Seymamuge Elifzeynepasya ben bu konuda tam acıların kadınıyım 😅 annem vefat etti kayınvalidemlerle görüşmüyoruz babamın eşiyle cok içli dışlı değilim 😬😬 ilk gün eşim kalır yanımda diye düşünüyorum sonrasında el mahkum bir kaç gündür babamın eşi sonrasında ben kendim halledicem hahaha artık nasıl olur bilemiyorum 😂😂
morusevenanne Busbushatun yaaa emzirme için filan gerekli olmaz mı deneyimli bi kadın. Ben de eşimi istiyorum aslında.
Azizesoran Elifzeynepasya Valla bende eşim olsun isterdim. Gurbetteyiz. Hem benim annem babam ablam hem eşimin annesi babası geldi doğum için. O kadar stresli geçiyor ki zaman. Gelme de diyemedik. Ama ders oldu.2. Çocuğa kimseyi çağırmayacağım. Daha doğurmadan yıldım. 19 günüm kaldı. Doğursam da gidecekler gitseler bi.
Esra_Murat_Azra Azizesoran sizin ki gerçekten kötü olmuş 😕 o kadar kişinin faydasından çok zararı olur bence
mom_ Azizesoran Çok haklısınız kesinlikle bu süreçte sizi fazladan strese sokacak insanlara ihtiyaç olmuyor :( aslında anne veya kayınvalide tecrübelerini paylaşıp yardımcı olmak istiyorlar belki kendilerince veya heyecanlanıyorlar fakat beni çok geriyor böyle şeyler çünkü hiç bilmesemde annelik iç güdüsüyle kendim ilgilenebileceğimi biliyorum kendimle veya bebeğimle.
DiplomaliEvHanimi Kizlar Kayseri ozel hüma hastanesinde istege bagli suni veriyolarmi bilgisi olan? Ve orda erkrk refakatçi kaliyormu???
nesibe_baris Elifzeynepasya annem doğumda gelemez fobisi var 😅😅 kayınvalidem olur büyük ihtimalle benim için sorun yok
Azizesoran Esra_Murat_Azra Sormayın bir de aksi huylu bir babam var Allah başımızdan eksik etmesin. Doğar doğmaz gidicem doğur artık diyor. Valla yarın kontrolde bebek geliyor deseler ne mutlu olurum ama 😃
Margaret Eş kalmalı bence .bu çocuğu kendi başıma yapmadım doğumun skintisini da ben çekiyorum doğurduktan sonra da babası yanında olsun da biraz o da sıkıntı görsün
kbrMEVA Elifzeynepasya ilk kızımda Adana şehir Hastanesi’nde doğum yaptım kayınvalidem le amcamın kızı kalmıştı bu ikinci hamileliğimde eşim yanımda olacak Fransa’ya yerleştik kimsem yok çünkü bide eş hariç kimseyi almıyorlar vurusten dolayı yani dogumuma bile eşim girecek
FatRam_1703 Elifzeynepasya Eşimi isterdim ama çok panik yapıyor herşeyde beni de daha çok panik yapar diye annem kalacak sağolsun 🤗
Erci Valla evde 1 oglum var babasi oglumuza baksın ikimizinde olmadigini gorurse üzülür görümcemi getirticem valla beni benden çok düşünüyo butun işimi ben demeden yapiyo vs inşallh bi aksilik çikmaz gelir
Mpy Oglum da ablam ve esim kaldı.. ha annem ha ablam farketmiyor benim için suit odaydı eşim diğer odada kaldi ablam yanimda yattı.. annem kalacaktı ablam kalmak istedi bende anneme acıdım yaşlı zaten hastane köşelerinde maf olmasin zaten eve gelecek diye.. bu sefer pandemi süreci kac kişi kabul ederler bilmiyorum temmuz da doğumum allah nasip ederse ama yine ablamı isterim ablam olmasa annemi tercih ederdim