Deletedmom95 Elifzeynepasya ben annem olsun isterdim. Ama kayınvalidem kalacak. Eşimi De isterdim sanırım devlet hastanesi erkek refakatçi almıyor
Busbushatun Elifzeynepasya ozel hastanede hemsıreler yeterınce ılgılenıyorlar bence eş yeterlı duygusal anlamda yakıslastırıyor aıle ılk gunden ayrılmamali🌸
senakhrmn Elifzeynepasya Bence anne kalmalı . Eşimide yanımda isterim tabiki ama kalmasına izin verilir mi bilmiyorum özel hastanede doğum yapıcam ama bu konuda fikrim yok izin verilirse eşiminde kalmasını isterim.
morusevenanne Busbushatun yaaa emzirme için filan gerekli olmaz mı deneyimli bi kadın. Ben de eşimi istiyorum aslında.
Tazeanne0 Zaten ebeler yardım ediyor her şeyi onlar gösteriyor emzirmeyi bebeğe bakmayı falan fistan o yüzden eşimi istiyorum pandemiden dolayı 1 kişi alıyorlar oda eşim olur çünkü babası 😅💕
pinar92_ Kısmetse haziranda doğum o zamana kadar pandemi ne durumda olur bilinmez ama tek bi seçeneğim olursa eşimi isterim sadece yanımda☺️
Edabe31 Elifzeynepasya benim annem kalıcak eşimde evde diğer çocuğumuza bakicak bebeği emzirme vs. De hemşireler ebeler ne kadar yardımcı olsalar da insan güvendiği birini istiyor yanında tecrübeli bilgili olması tabi onemli
Ozdmrkbraa Elifzeynepasya benim annem kaldı iyi ki de annem kalmış kaynanamla zaten iyi değiliz eşimi de devlet hastanesi refakatçi kabule emiyordu üç gün kaldım hastanede annem elim kolum oldu bide sezaryen oldum
nazeninhanim Elifzeynepasya ben özelde doğurdum, annem ve eşim kaldı. 45 gün önce doğum yaptım korona var alamayız deselerde ben bayağı zor doğum geçirmiştim o halime kıyamadılar
mom_ Benim eşim kalacak oyüzden bana göre eş kalmalı. Doğumdan sonra bebeğimizle üçümüzün başbaşa kalması beni daha mutlu eder.
Aylayla Elifzeynepasya ben pandemiden dolayı annemi hastaneye götürmeyi düşünmüyorum.Eğer iki refakatçi izni cerilirse ablamla eşim dönüşümlü kalıcaklar inşallah