[silindi] Elifzeynepasya valla hangisinin elinden iş geliyorsa o kalsın bazen anne de olsa uyuyup kalıyor kayınvalide daha iyi bakıyor ona göre seçim yap bence
Azizesoran Esra_Murat_Azra Sormayın bir de aksi huylu bir babam var Allah başımızdan eksik etmesin. Doğar doğmaz gidicem doğur artık diyor. Valla yarın kontrolde bebek geliyor deseler ne mutlu olurum ama 😃
mom_ Azizesoran Çok haklısınız kesinlikle bu süreçte sizi fazladan strese sokacak insanlara ihtiyaç olmuyor :( aslında anne veya kayınvalide tecrübelerini paylaşıp yardımcı olmak istiyorlar belki kendilerince veya heyecanlanıyorlar fakat beni çok geriyor böyle şeyler çünkü hiç bilmesemde annelik iç güdüsüyle kendim ilgilenebileceğimi biliyorum kendimle veya bebeğimle.
Azizesoran mom_ Açıkçası kayınvalidemle ablamdan başka kimsenin gelmesini istemezdim. Bebek doğar doğmaz annemle babam gidecekler zaten.
Tgcckir Elifzeynepasya annem olmadığı için eşimle kayınvalidem kaldı. Şimdi 2.ye hamileyim kesinlikle sadece eşimi istiyorum
Gizemceylan Elifzeynepasya benim eşim de ben gibi heyecanlı tedirgin eli ayağına dolaşır o yüzden anne en mantıklısı 🌸
Ozdmrkbraa Deletedmom95 yazdım yazmaz olur muyum 🤭 aramızda 10 gün vardı girip girip bakıyordum acaba doğum yaptı mı ki diye 36+3 te bizim paşamız çıkıp geldi 🥰
Ozdmrkbraa Deletedmom95 sürekli yenileniyor bi ara sabitlenip sonra kaldırılıyor ya ondandır kuzum hayırlısıyla sağlıkla sende yavruna kavuşursun inşallah 🥰
Kimkibu Elifzeynepasya bir kişi kabul ederlerse bu kesinlikle eşim olur.. o kadAr bekleyişin ardından evladını ilk görmesi koklaması onun en büyük hakkı.. tecrübesiziz ama biz onunla nelerin nelerin altından kalktık tek başımıza 😊 o yüzden bunuda hallederiz sıkıntı olacağını sanmıyorum😊 eğer iki kişi alırlarsa hastaneye o zamanda annemi isterim yanında daha rahat olurum çünkü😊
Gulsurmeli Elifzeynepasya annem ve eşim kalacak ikisinden de vazgeçemiyorum. Eşimin heycandan eli ayağına dolanır annem sakin kalır ortalı toplar ya da heycandan ikiside uçar ben toplarım artık 🙄🙄😂😂😂😂
Oznuryener19 Elifzeynepasya Benim annem kalcak eşimin kalmasına izin verirlerse oda kalır kaynanam kendine bakamiyo hasta ben gel desem o gelmez gelemez
Flz023 Benim kayınvalidem gelecek annem sürekli rahatsız kaynanam cok ilgilenir güzel bakıyor zaten biri gelmeyince olmuyor cocuk var evde kimsesiz kalıyor bu defa
Eminos123 Elifzeynepasya annem kalmisti annem kalamasa ablam veya kayinvalidem kalirdi bilgili bi kadin olmasi yanimizda daha iyi olur
mommy_bee Planli olursa annem gelsin, ani olursa eltim gelsin istiyorum. Eşim arkadaşlarıyla ilgilenir. Alınacak halledilecek isler olur eksik bir sey olur eşim halleder. Eşim doğum yapmak ne anlayamayacagi icin kadin olsun halimden anlasin isterim.