Anne18 Alpveannesi az su içtiğim için miş şükür gelişimde sorun yok ama böyle giderse bebeği erken alırım dedi çok korkuyorum
Alpveannesi Tugceasel_ evet biliyorum o yüzden korkuyorum. Acaba havuç suyu armut falan şekeri yükselttiği için mi öneriliyor çünkü şeker yuksekligi suyu arttırıyor ama benim şekere meyilimde var icemem belki ama yicem mutlaka. Var bir sıkıntı ya bakalım inşallah düzelir. Neden olduğunu merak ediyorum sadece. Diğer şeyleri normal çünkü
Anne18 Alpveannesi yok canım kendi kendine düzelmezmiş cok araştırdım bende eğer böyle giderse bana yatış yapılıp sıvı takviyesi yapılacakmış 😔😔 bol su içiyorum su içeren şeyler yiyorum çorba ayran vs
Alpveannesi Anne18 hadi ya of çok moralim bozuldu. Bakalım haftaya tekrar detaylıca giricez doktor ne derse yapicaz artik
Alpveannesi Anne18 inşallah senin için de her şey yolunda gider iletişimde kalalim. Haftalarımiz ayniymis
Azad41 Ben ilk gebeliğim de bana hep suyun az dediler. Doktorlarda Bişey önermedi. 39. haftamda sağlıklı bir şekilde doğum yaptım bebeğim de gayet iyiydi. Şimdi 24 haftalık gebeyim şuanda bişey demediler inş öyle bir sorunla karşılaşmam.
egemommm Yasmink aynı sayılırız, benim daha şeker testim yapılmadı bir dahaki kontrolde bakalım dedi ,bende o zamana kadar dikkat edicem beslenmeme
Kosemen54 Alpveannesi benim kuzenimin 21.haftada suyu geldi kovayı doldurur derecesine diyordu hemen apar topar hastaneye yatırdılar Doktorlar suyun bitmiş bebegi almamız lazım falan dediler artık nasil baktilarsa baska doktor geldi bakti senin biseyin yok dedi meger suyu falan bitmemis yani umutsuzluğa kapılma Allah büyüktür inşallah biseu olmaz sağlıkla kucağına alırsın
Beriliko17 Kosemen54 orada farklı bi mesele olmalı ya kuzeniniz idrarın su sandı çünkü o kadar su gelip bebeğin susuz kalmaması imkansız.
Yasmink egemommm aman edin valla tatlı meyve yemeyin ben çok pişmanım yediklerime çok zor umarım sizde çıkmaz
Yasmink egemommm 1 tane öneriliyor ara öğünde arkasından süt ya da yoğurt ama ben korkuma yiyemez oldum bakalım yarın tekrar diyetisyene gitçem bu sefer harfiyen uyucam siz de stres yaapmayın çıkmaz inşallah bişey