Alpveannesi Selam kizlar bugün muayenem vardı zaten 8 gün geriden geliyordu bugün de suyunda azalma olduğunu öğrendik. Benzer durumlarla karşılaşan var mı iki hafta sonra ciğer geliştirici iğne yapicakmis doktor. Öyle işte çok moral bozucu
prensesannesii_ Alpveannesi benimde suyum sinirdaymis doktor gerilik var dedi başka doktora gittim gerilik yok dedi sıvı azlığı için bol su ve havuç suyu içiyorum faydasını gören çok olmuş
ysfali06 Alpveannesi gelişim geriliği yok ama aynı haftada bana da suyun sınırda dedi 4 litre su içiyorum. Herkesin doktoru havuç suyu demiş ama benimki havuç ye dedi. Havuçta yiyorum dün bşka doktora gittim suyu gayet iyi dedi
egemommm Alpveannesi benimde suyum fazla çıktı, pilav makarna tatlıyı kes dedi doktor, bende korkuyorum birşey olur diye
Alpveannesi prensesannesii_ yani muhtemelen suyunda azalma olmasa bizim doktorumuzda hiç gerilik var dememisti. Senin kaç haftalık bebiş. Evet inşallah işe yarar zaten çok su içiyordum ki neden kaynaklandığını merak ediyor insan
prensesannesii_ Alpveannesi bende yarın gideceğim peritanologa 23+2 deyiz bizde şimdiye kadar bana da hiç söylememişti az gibi begenmedim havuç suyu iç dedi
Alpveannesi prensesannesii_ yarın yine konuşalım o zaman. İnşallah hiç bir sorun yoktur. Detaylıca herşey normal miydi. Bizim normaldi 8 gün gerilik haric
Alpveannesi prensesannesii_ selam canım gittiniz mi doktora ne dedi? Biz başka bir doktora daha gittik 6 ya düşmüş amniyotik sıvı normalde 15 8 arası olmaliyken
Alpveannesi ysfali06 suyu da yemesi de aynı bence. İyi düzelmiş o zaman sizinkisi inşallah bizimki de düzelir. Haftasıyla uyumlu değil mi .
Alpveannesi egemommm şeker yuksekligi arttiriyormus genelde suyu. O yüzden karbonhidratı kes demiştir doktorun.
prensesannesii_ Alpveannesi şimdiye kadar herşey normaldi bizim geç döllenmeden kaynaklı hamileliğimin en başından beri 1 hafta geri çıkıyordu ama sonra duzletldi o smdi onun üzerine 2 hafta geri dedi dokttrn biri detaylı ultrasonda plesanta büyüklüğü çıktı birde onun için sık takip gerekiyormus yarın ogrrnicez inşallah herşey yolundadır
ysfali06 Alpveannesi evet haftasıyla uyumlu yani 2 gün falan öndedir belki. Bncede yemek ve içmek aynı ama burada herkes ısrarla suyunu için yemeyin diyorlar ondan ddmm😅😅
egemommm Alpveannesi aynen canım, hareketlerini hissedeyim diye devamlı çikolata yiyodum zaten abur cubur bağımlısıyım, artık çok dikkat edicem, bir dahaki kontrolde bakalım düzelmiş olur inşallah
Alpveannesi prensesannesii_ ay inşallah yolundadir mutlaka haberleselim. Bizimde en geriden gelen bpd değeri standart sapmanın gerisinde kalıyor. Bakalım bizde haftaya gidicez.
Tugceasel_ Alpveannesi Havuç suyu tüketin yükseltiyor suyu bol su için tehlikeli bi durum erken doğum söz konusu oluyor Allah korusun 🤲🏻
Alpveannesi Tugceasel_ evet biliyorum o yüzden korkuyorum. Acaba havuç suyu armut falan şekeri yükselttiği için mi öneriliyor çünkü şeker yuksekligi suyu arttırıyor ama benim şekere meyilimde var icemem belki ama yicem mutlaka. Var bir sıkıntı ya bakalım inşallah düzelir. Neden olduğunu merak ediyorum sadece. Diğer şeyleri normal çünkü
Kadze Alpveannesi 8gun gerilik hicbisey değil korkma ama su azlığı için havuç suyu deveci armudu ye mutlaka fark ettiğini goreceksin