Yasmink egemommm 1 tane öneriliyor ara öğünde arkasından süt ya da yoğurt ama ben korkuma yiyemez oldum bakalım yarın tekrar diyetisyene gitçem bu sefer harfiyen uyucam siz de stres yaapmayın çıkmaz inşallah bişey
egemommm Yasmink abur cuburu kestim,zararlı olan herşeyi ,meyvede 1 tane yersem çok aç kalıyorum, Allah sabır versin valla zor ne yiceğimi bilemiyorum bazen
Beriliko17 Kosemen54 orada farklı bi mesele olmalı ya kuzeniniz idrarın su sandı çünkü o kadar su gelip bebeğin susuz kalmaması imkansız.
Alpveannesi prensesannesii_ selam canım gittiniz mi doktora ne dedi? Biz başka bir doktora daha gittik 6 ya düşmüş amniyotik sıvı normalde 15 8 arası olmaliyken
prensesannesii_ Alpveannesi evet gittik suyuna az dediler sayı soylemediler bize amniyosentez yaptirmamami önerdi ama kararsızim havuç suyu falan işe yaramaz dedi bilmyrm npcm
Alpveannesi Çok kafama takılıyor ya sürekli bu durumu düşünüyorum başka anneler ya da tanıdıklar yok mu deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz çok sevinirim. Amniyon sivisi 6 ya dusmus 24+5 iz ama ultrasonda 2 hafta geri. Yarın Zeynep Kamile gidicez yatış verebilirler. Çok korkuyorum.
Mugee09 Alpveannesi bizde hep geriden geliyorduk bir hafta kadar son zamanlarda artık ikiye çıktı 32. Haftadan itibaren tarih ileri gidiyor biz geri . 🤷 Suyumuz hafif azalmış, kordon boynuna dolanmış plesantamiz yaşlanmış bebeğim beslenemiyor yeterince 😔 Ahh aahh
Alpveannesi Mugee09 sizin yine haftaniz daha iyi. 🙏❤️ İnşallah sağlıkla kucağınıza alın. Kaç hafta gösteriyor ultrasonda ve su seviyesi kaça inmiş bilgi verdi mi doktorunuz.
Alpveannesi prensesannesii_ evet ben özellikle sordum sayı olarak. Dayanamayıp başka doktora daha gittik bugün. O daha da karamsar konuştu. 28 hafta da falan alabilirler dedi yarın Zeynep Kamile gidicez yatış verebilir dedi doktor. Bakalım ya of işte kıyamam tekmelerini hissetmek fln çok güzel.
Alpveannesi prensesannesii_ bizimde doktor amniyosentez onermedi. Amniyosure yapicaklar vajinal muayenede örnek alicaklar amniyon sivisi akıntısı olup olmadığına bakicaklar
Mugee09 Alpveannesi amin inşallah cümlemizin Rabbim evlatlarımızı bağışlasın. 36 haftalik ama ultrsanda 34 çıkıyor
prensesannesii_ Alpveannesi kızım tekme atiikca benimde içim gidiyor. Herşey iyiyken birden böyle olunca kötü oluyor insan. Sizin doktorunuz neden önermedi amniyosentezi??
prensesannesii_ Alpveannesi amniyosure mu ? İlk defa duydum. Bizim amniyosentez genetik için bakacaklar çocukta bişey var mı diye
Alpveannesi prensesannesii_ tam emin değilim yapmazlar muhtemelen dedi sadece. Yarın Zeynep Kamil haftaya da prof. Dr Recep hasa gidicez. Yaptiricak misiniz amniyosentez.? Amniyosure sadece vajinadan bir miktar sıvı alarak amniyotik sıvı kesesinde sızıntı olup olmadigini anlamamız için bir test. Umarım bir şey yoktur. Ne zaman bakicaklar. Hangi sehirdesiniz
prensesannesii_ Alpveannesi İstanbul’dayim Cerrahpaşaya gidyrz biz. Amniyosentez yaptrip yaptirmamaya hala karar veremedik korkyrm yaptrmyaa riskleri var çünkü. Cuma günü profesöre gösterecekler sonclarmi bakalm o ne diyecek
Alpveannesi prensesannesii_ canim benim bugün Zeynep Kamile yarısına karar verdiler. Hastanede tüm şu an. Amniyosentez derlerse de yaptırırdim ben.
prensesannesii_ Alpveannesi amniyosentez konusunu doktorla konuştum eğer çocuğunuzda bir risk varsa (inşallah sağlıklıdır) aldirmycaksaniz yaptırmayın dedi ben vazgeçtim yaptırmayacagim. Seni hastaneye neden yatırdilar su takviyesi falan mı yapacaklar?