kader_ozol Ozge1708 Ozge1708 bana 4,5 5 bin arası dediler epidural olursa 600 tl daha ekleniyormuş. Ocaktan sonra fiyatlar degişecek ama ondan önce kayıdınızı oluşturursanız eski fiyat geçerli olur dediler . 2 hafta sonra randevum var fiyat biriminden tekrar sormayı düşünüyorum fiyatı. Suan 26+2 günlük . Bence sizde bastan konusun
Ozge1708 kader_ozol Anladm canm biz konuşmamıştık hiç. Bi daha ki kontrolümüzde 18 ocakta. Bizde 21+6 olduk.
pitircikannesi1 Kbra35 3 ay önce ust komsum doğum yaptı 3500 tl idi ocakta zamlanir kesin bende sada hastanesine gidiyorum
kader_ozol Ozge1708 sag salim kucağına alırsın inşallah canım ☺️ Gittiğinde fiyat biriminden sor mutlaka onlar yardımcı olurlar benim ki 12 ocakta randevum fiyatlar yenilencek demişlerdi. Tekrar sormak için ugrayacagım yine. Memnub musun gökben hanım dan :)
Ozge1708 kader_ozol Âmin inşallah canm bizim ki daha nisan da olacağı için zamlı olur diye fiyat almamıştık. Bu gidişimiz de öğreniriz. Ewet canm gayet memnunum çok cana yakn sıcakkanlı geliyor bana. Herşeyi de anlatır.
kader_ozol Ozge1708 aynen canm 😊 kendisi iyi biri evet bilgili hemen muayene geçirtmiyor önce nasılsın nasıl geçiyor diye soruyor ilk cok tatlı bir kadın umarim doguma kadar herhangi bir sorun olmaz inşallah 🙂
Tiredmom Ilk doğumu egepolda yaptim pişmanım normal oldu doktor dahil 6 bin ödedik bunu su hastahanesinde dusunuyru doktorumuz alaancakta hastahne 2500 istiyormuş doktorda 2500 ayriyetten foto çekimi 500 ve refakatçi 500 muş 7yi bulur gibi
Zeynep0606 Aysel13-21 temmuzda 1900 du zam yaptilar 2300 tl oldu simdi yine zam yapicaklarmis 1 yilda kac kere zam oluyor anlamiyorum hayat hastanesinde
Zeynep0606 353 benim dogum mayista insallh daha da artmaz bende ya karatas hastanesi yada hayat hastanesi dusunuyorum 🥰 siz hangi doktora gidiyorsunuz
353 Zeynep0606 ben hayata yeni geçicem doktorum hastane degistirdigi icin orda fatih bey var ona gidicem cok ilgili bi doktor ve dogumunu nasil istiyorsan o surecte devam ediyo zamlancagini zannetmem cunku 2021 fiyati dendi bize 3 gun once
Helen17 Zeynep0606 bende hayat ta doğum yaptım iki doğumu mu hiç memnun kalmadım şimdi 17 haftalık hamileyim karataş hastanesine gidiyorum çok memnunum kısmet olursa orda. Dogurucam
Dygdygdyg Medicana da sadece hasta ücreti ne kadar acab? Özel doktora gidiyorum orda doğum yaptırıyor o zaman hastahaneye ne kadar ödüyoruz acabA ata sağlığı düşünüyorum bir de bu şekilde fiyAtlarını bilen var mı