Hilalsny çok yazdım buraya keşke herkes görse. Doktorlar sitesine de yazdım zorla orda olumsuz yorumu hemen kabul etmiyorlar. Sağlık bakanlığına da şikayet ettim savunması alındı. Başta herşey normaldi benim çatım çok müsaitti bebeğin kilosu normaldi. Ben epidural istemiyordum öyle imza attım girdim. Önce ebeler baskı yapmaya başladı çok kabalardı doğuramazsın neden istemiyorsun eşim de yanımdaydı siz ne mezunusunuz neden karşısınız dediler suyumu patlattı döndü gitti ben sonradan anladım. Sancım azdı iyiydim 5 dk da bir gelip doğuramazsın dediler sonra doktor geldi sen epidural istememişsin ıkınmayı da bilmiyorsun çocuk nefessiz kalır ölür sıkışır dedi gitti benim ıkınmam geldi dayanamıyorum diye çığlık attım geldi ama ıkınamıyorsun dedi eşim de nerden bilsin öğretin madem dedi kızdı iyi hadi doğurtalım seni dedi 10 dk sürmedi bile o an öyle demesek yine ebelerin yanına gidiyordu ben sancı çekmeye devam etçektim kızımın köprücük kemiği kırıldı devlette acilde dokunarak anladılar. Ben şimdi yine doğurcam hala o korku gitmedi sözleri duruşu gözümün önünde epidural olmazsa çocuğu öldürürmüşüm