hm35 Cansuyrm35 anladım iyi yapmışsınız aslında. bende orçun sezere gidiyorum en başından beri. genel olarak memnunum ama kentte doğum yapıp memnun kalan var mı acaba hiç bilgim yok
Cansuyrm35 hm35 benim bir çok arkadaşım kent hastanesinde doğum yaptı, hepsi çok memnun kaldılar. Ben çok güveniyorum hastane olarak, şartları çok iyi bir hastane ama tabi her yerde aksilikler yaşanabilir. Umarım hiç birimiz yaşamayız 🙏🏼
Aysel13-21 Bdp hayat hastanesi 2300 TL dogum ücreti ama yılbaşından sonra zam gelecek en fazla 2500 olur
Zeynep0606 Aysel13-21 temmuzda 1900 du zam yaptilar 2300 tl oldu simdi yine zam yapicaklarmis 1 yilda kac kere zam oluyor anlamiyorum hayat hastanesinde
kader_ozol Glsrdnz ben memnunum kendisinden cok tatlı biri her gidişimde güler yüz ve nasılsın nasıl geçiyor hamileliğin diye hep soruyor. İlgili biri
Hopeful_mother Medicana 3 hafta öncesinde yatış birimiyle görüştüm 8500₺ doğum ücreti, yılbaşında zam ile ne olur henüz bilmediklerini söylemişlerdi.
Ozge1708 kader_ozol Sız fiyat aldınız mı acaba. Kaç haftaliksiniz. Bende gökben hanıma gidiyorum da doğum hakkında daha konusmadk.
Yuceroglu Tugcensar doğum Çınarlı ya gitmeyi düşünüyorum. Hem arkadaşım çalışıyor hem de anestezi de iyilermiş.
Ogretmenanne35 Tugcensar ben de düşük yaptığımda ve sonrasında kontrol için gittim şu an 9 haftalık hamileyim . Calibe hanım bana da söylemedi burada okudum 12. Haftada gittiğimde başka bir doktora geçmeyi düşünüyorum can hastanesinde irfan bey ve sadık bey i çok öneriyorlar onlardan birisine geçmeyi planlıyorum . 🤷🏻♀️ Umarım herkesin övdüğü gibi memnun kalırım . Calibe hanımdan çok memnundum ama sürekli doktor değiştirmek istemiyorum 😕😕
Bdp Ogretmenanne35 Merhaba tartismaya dahil oldum ama soylemedeb gecmek istemedim. Ben irfan hocadan sadik hocaya gectim irfan hoca da mukemmel bi doktor ama asiri yogun ozel hastahane olmasina ragmen randevu zorlugu var cunku. Asiri hastasi var. Sadik hoca irfan hocanin arkadasi ve tereddutsuz git derim. Bi kez gidince ne demek istedigimi anlarsin zaten ilgisi bilgi paylasimi , hastaya cana yakin yaklasimi 🙏🏻
Helen17 ozlmm123 valla canım ben 2 çocuğumu orda doğurdum mahf ettiler beni hiç tavsiye etmem ben memnun kalmadım bedava da dogurtsalar gitmem artık
Ogretmenanne35 Bdp çok teşekkür ederim sadık ve Şükrü beyden birini tercih edeceğim gibi. Henüz kararsızım 🤷🏻♀️ İnşallah 2 hafta sonraya kadar verebilrim😁
kader_ozol Ozge1708 Ozge1708 bana 4,5 5 bin arası dediler epidural olursa 600 tl daha ekleniyormuş. Ocaktan sonra fiyatlar degişecek ama ondan önce kayıdınızı oluşturursanız eski fiyat geçerli olur dediler . 2 hafta sonra randevum var fiyat biriminden tekrar sormayı düşünüyorum fiyatı. Suan 26+2 günlük . Bence sizde bastan konusun