Yuceroglu uykucubianne Tahir Bey i arkadaşım önerdi. Çınarlı da çalışıyor. Ekstra Ahmet Güler var ona gidiyorum çok tatlı ve iyi bir doktor.
senginda Emeldikici bana 3500 tl demişlerdi doğum ücreti olarak..Dışarıdan kendi doktorumu getirecektim ama
Cansuyrm35 hm35 Şebnem Altunyurt’a gidiyorum, ama artık kendisinin özel kliniğine geçtim. Belki covid azalırsa tekrar hastanede muayene olmaya devam ederim, bakalım. Siz hangi doktora gidiyorsunuz?
Yuceroglu Tugcensar Tugcensar şöyle de birş ey var ben de ilk Calibe Hanıma gittim. Fakat kendisi de gebe olduğu için doğuma giremeyeceğini söyledi yani insan kendi doktorundan başka doktorla rahat eder mi doğumda bilemedim🙄
Tugcensar Yuceroglu bize söylemedi bilseydim o zamandan gitmezdim bize istediğiniz zaman değiştirebiliriz dedi 6 aydır ben izmirdeyim çok fazlada hastane doktor bilmiyorum bi kere rahatsızlığımdan dolayı yakın diye can hastanesine gitmiştim sonra bi kaç doktor gezdik en iyisi calibe hanımdı ona devam ettik diğer veya martta değişicez
uykucubianne Yuceroglu evet kesinlikle öyle 😌 benimde kuzenim önermişti bi aksilik olmazsa tahir hoca ve çınarlı hastanesinde doğum yapıcam inşallah
Yuceroglu Tugcensar benim dediklerime de bakabilirsiniz çoğu hemşire arkadaşım tavsiye etti. Ben de gidiyorum. Çok memnunum.
Ogretmenanne35 Tugcensar ben de düşük yaptığımda ve sonrasında kontrol için gittim şu an 9 haftalık hamileyim . Calibe hanım bana da söylemedi burada okudum 12. Haftada gittiğimde başka bir doktora geçmeyi düşünüyorum can hastanesinde irfan bey ve sadık bey i çok öneriyorlar onlardan birisine geçmeyi planlıyorum . 🤷🏻♀️ Umarım herkesin övdüğü gibi memnun kalırım . Calibe hanımdan çok memnundum ama sürekli doktor değiştirmek istemiyorum 😕😕
ssuleeyuce hylsnmz bende tahir beye gidiyorum cok memnunum ben baska sehirde yasiyorum ona ragmen benle cok ilgilendi her aradigimda geri cevirmedi. Ilk dogumumda onda yaptim simdi tekrar dogum icin izmire geldim.
Elidamla35 Benim doğumumda ocakds olacak irfan hocaya gidiyorum mükemmel bir doktor 4250 dogum epidural istenirse4750
hm35 Cansuyrm35 anladım iyi yapmışsınız aslında. bende orçun sezere gidiyorum en başından beri. genel olarak memnunum ama kentte doğum yapıp memnun kalan var mı acaba hiç bilgim yok
Yuceroglu Tugcensar doğum Çınarlı ya gitmeyi düşünüyorum. Hem arkadaşım çalışıyor hem de anestezi de iyilermiş.