Oykuaygun Kedisever3535 minegül hanımdı o bayraklıya gitti çok iyi Bi doktor. Şimdi oraya gitmiyorum ama yeni Bi doktor gelmiş çok iyi diyorlar
pptya01 Miskokulum35 bana da 3750 demişlerdi geçen ay ama zam gelebilirmiş yabi herkes pandemiyi bahane ediyor. Size neden 2 fiyat verdiler
Tugcensar Bdp doktorumun kendi gittiği doktoru tercih edicem bi kaç seçenek sundu ismini tam hatırlamıyorum
ssuleeyuce Bdp ben ozel klinige gidiyorum ama dogumum cinarli hastanesinde olucak. 4500 istedi doktorum
SinemU Oykuaygun merhaba ben de Ege şehir e gidiyorum Ferit Tuna doktorum eski çalışanıyım hastanenin doğum ücreti yüksek her yerde bilmiyorum doğuma napıcam 14 haftalığım 🙂
Kedisever3535 Oykuaygun bende minegul hanımı duymuştum özel poliklinik açmış galiba. Smdi bende ege şehire gitmek istiyorum ama hangi doktor bilmiyorum
pitircikannesi1 Kbra35 3 ay önce ust komsum doğum yaptı 3500 tl idi ocakta zamlanir kesin bende sada hastanesine gidiyorum
Elidamla35 Bende can hastanesi irfan beye gidiyorum ve cok memnunum inşallah benim dogumuma denk gelmez zam ocakda dogum nasipse
Oykuaygun SinemU bende kara kara düşünüyorum valla nolcak bu halimiz 😂 hayat hastanesine gidicem bakalım doğum ücreti 2300 müş zam gelince 2700 falan olacakmış. En uygunu burası
SinemU Oykuaygun olabilir mantıklı maddi açıdan bakıyorum olaya 2.dogum olucak ilki sezeryan o yüzden bu da sezeryan olcak farketmez hastane sağlıkla gelsinler de🙏
DuruMom Kedisever3535 merhaba bende ege şehir hastanesine gitmeyi düşünüyorum aygün hanım ve dilay hanımın metini çok duydum ama hangisine gidiceğime karar veremedim