Busra035 Medical parka gidiyorum muayene 275 tl doğum 8bin küsür dediler bende doğum sigortalarını araştırıyorum birtane buldum bakalım 6buçuk dediler kontroller dahil çok pahalı gerçekten
Emeldikici Whiteswan bizim iş yerimizden dolayı özel sigortamız var o sebeple gidiyoruz hiç para ödemiyoruz ama arkadaşlar doğum yaptılar çıkışta sormuşlar sanırım 13 bin civarı bi fiyat verilmiş bizde onlardan öğrendik o kadar pahalı olduğunu 🤦🏻♀️
Cansuyrm35 Kent Hastanesi normal doğum 10 bin, sezeryan 13 bin ama yılbaşından sonra fiyatlar değişecekmiş
esraozbl Ben medifemaya gidiyorum 4000lira dediler tabı yeni yılda bi 500 artar muayne ücretinde 115 doktora göre değişiyor tabi
Poyraz_basak Bdp oyy baya vermişsin bende yaptırdım 2 gün önce 30 dk çok güzel baktılar doğumda bide 3000 içinde epitural+işitme testi de icersiinde 😀
Zeynep-aa Ben ata sağlığa gidiyorum muayene 115 tl normal 4 bin küsur sezeryan 8 bin küsur. Epidural istersem artı 400 500 lira mi ne ekleniyormus.Daha net sayı almadık benim şubatta doğum zam olacak dediler ocakta o yüzden bekliyorum net sayı için
Bdp Poyraz_basak bende irfan hocayla başladım sadık hocaya geçtim herkese çok pahalı geliyor gerçekten 🙏🏻 Biraz daha makul bi fiyat yapsalar keşke
Mcakir Bdp kesin gelcekmiymiş ya? Geçen ay konuştum ben daha 1-2 ay önce zam geldi bir daha gelir mi bilmiyorum dedi doktor.
Bdp Mcakir can hastanesini söylüyorsun sanırım bende frekanslar karıştı zam gelecekmiş şubat mart gibi işin kötüsü durdurmuyorda parasını verip zamdan etkilenmeyelim dedik yok kabul etmedi
yelizb Ben özel muayenehaneye gidiyorum çok da memnunum ama nerdeyse 11 bini buluyor doğum.ödeyemem malesef , daha uygun yer bakıyorum Can hastanesi İrfan beyi düşünüyorum henüz karar vermedik.
Bdp yelizb irfan bey çok çok iyi yorumsuz bende onunla başladım ama şunu söylemeliyim ki çok aşırı yoğun benim gibi çok soru soran ve ulaşması kolay olsun diyorsan irfan hocanın en yakın arkadaşı sadık hoca derim kesinlikle
yelizb Bdp valla şuanki doktorumu bırakmak zorunda kalmak zaten beni çok üzdü.irfan beyi de çok olumlu duydum herkesten en önemlisi normal doğumu teşvik etmesi benim için. Peki can hastanesi nde söylenen tutar nedir şuan? Toplam tutar mı yoksa doktor ayrıca alıyor mu?
Mcakir Bdp evet canı söylüyorum. Ay daha 2 ay önce zam gelmiş. Şaka gibiler. Evet bende sordum sözleşme yapmıyoruz dedi. Benim Şubat sonu olcak doğumum kısmetse. Bakalım merak içindeyim.
Tugcensar Bdp doktorumun kendi gittiği doktoru tercih edicem bi kaç seçenek sundu ismini tam hatırlamıyorum