Savciergoc Bdp valla üç sene önce de Çınarlı ya gittim orda doğum yaptım ,şimdi de oraya gidiyorum gerçekten İzmir de böyle bi hastane en uygun fiyatlı doğum ücreti olan hastane Çınarlı bence, hem temiz ve sadece kadın doğum üzerine hem de fiyatları makul 🥰
ssuleeyuce Savciergoc pptya01 eski olmasi onemli degilki onemli olan bir sorun oldugunda mudaheale edilmesi. Cinarli hastanesi sadece kadin dogum hastanesi doktorunuz olmasa bile olumsuz biranda anne ve bebege mudahale edicek bircok doktor var ve ona gore tedavi alani.
yelizb Bdp valla şuanki doktorumu bırakmak zorunda kalmak zaten beni çok üzdü.irfan beyi de çok olumlu duydum herkesten en önemlisi normal doğumu teşvik etmesi benim için. Peki can hastanesi nde söylenen tutar nedir şuan? Toplam tutar mı yoksa doktor ayrıca alıyor mu?
Yagmur_C yelizb benim doktor dışardan gelicek cana 2750 dedi hastane ücretine. Bazı arkadaşlar 4750 diyor cana demek ki o doktor dahil fiyat diye düşündüm ben
kader_ozol Bdp Bdp izmir özel medifema hastanesi/ gökben Yüksel muayene ücreti 100 tl. Doğum ücreti 4.000 -4.500 arası
yelizb Bdp peki toplammı bu tutar? Yani doktor ekstra bir ücret alıyor mu? Ne dahil bu tutara? Birde bebek yoğun bakım var mı orda?
Bdp yelizb toplam tutar bu fiyat 1 gece kalma mini oda suslemesi bebegin ilk muaynesi dahil bu fiyatin icine yogun bakim var mi bilmiyorum ama doktor ayri bi ucret aliniyor vs denmedi bize direk fiyat sordugumuzda bunlar soylendi
ZehrasMom Bdp ben hayat hastanesine gidiyorum canım 2500 doğum ücreti çokta memnunum doktorumdan hastane biraz küçük ama
Oykuaygun ZehrasMom merhaba 👋 rahatsız ettim kusura bakmayın hastane çok kalabalık oluyor mu? Bende oraya gitmeyi düşünüyorum da
ZehrasMom Oykuaygun hayır çok kalabalık olmuyor zaten fazla bölüm yok hastanede o yüzden sakin oluyor
pptya01 ssuleeyuce ben 2019 da çınarlıda doğum yaptım. Bedava olsa girmem. İlk olması iyi olduğu anlamına gelmiyor maalesef.
uykucubianne Bdp özel bi muayeneye gidiyorum bende muayene ücreti 250 lira doktorum doğumları çınarlı hastanesinde yapıyormuş bi aksilik olmazsa orda yapıcam 4.000 lira denmişti ancak fiyatta değişiklik var mı her şey dahil mi tam bilmiyorum