• Gebelik
  • Kızlar yardım lütfen ~beta artışı hakkında

Gizmolata Allah hayırlısı ile kucağınıza almayı nasip etsin sizin ve tüm annelerin 🙏🏻

Berna111 değerin benimkinden yüksek ben bir hafta adet geçmesine rağmen değerim 286 idi. Buna rağmen doktor sürekli takip et demedi 10 gün sonra keseye bakalım demişti on günden sonra da kalp atışını duymuştuk 6 haftalıkken sürekli takip edip kafanıza takmayın 6. Haftasina girdiğinde gidersiniz keseye bakar belki bizim gibi kalp atışını bile duyarsınız ama iyi beslenip folik asit kullanın benim geç döllenme olmasna rağmen haftasıyla uyumlu gidiyor .umarım sizde güzel haberler alirsniz

Berna111 kuruntu yapıp kafanıza takıcağınız hiçbirşey yok içinizi rahat tutun sakin kalın çünkğ stres gebelikte çok önemli ben adetime 3 gün kala 387 beta değeriyle hamile olduğumu öğrenmiştim kişiden kişiye bünyden bünyeye bu salgılanan hormon miktarının değişkenlik göstereceğini doktorum özellikle belirtmişti değeriniz gayet güzel herşeyin hayırlısı olsun inşallah Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bu mucizevi süreçte dua etmek en güzeli😍💜

Sanki çocuk almak için bahane arıyorlar gibi artık ya. Yok kese oluşmadı , yok kalp durdu. Ne kadar çok vaka duyuyoruz artık. Sabırsızlar mi özellikle mi yapuyirmar anlamadim

Rafby sizin de hayırlısı olsun inşallah . Dün kendm folbiol aldım doktora gideseye kadar içeyim diye . 4 haftalığım son adete göre . 2 hafta daha mı var şimdi . Dayanamam herhalde hemen gidip görmek istiyorum 🤗

Brcccc teşekkr ederim çok sağolun . Allahım herkese sağ Salim evladını kucağına almayı nasip etsin 🙏🏻

Berna111 iki kat artmış. Verdiğiniz saat bile o küsüratı etkiler. Ona takılmayın derim. Altıyüzü gördüğünüz an sevinin ❤️

Canimannem çok sağolun ya hepiniz ne kadar iyisiniz . İçim rahatladı sağolun gerçekten . 🙏🏻🙏🏻

Berna111 canım bende böyle bişey yaşadım sonuçlar farklı olabilir ilk farkli bi hastanede verdim normaldi sonra kend dr gittim tekrar verdim isteğimiz gibi değil dedi bide bu hastanede tekrarla belki fark vardır diye 2 gün sonra tekrar verdim isteğimiz gibi çıktı sende aynı yerde ver farklı hastnade degil

Kv- bende ilk Cumartesi günü özel hastanede vermiştim ve saat gündüz 3 buçuktu dün sabah saat 9 buçukta sağlık ocağında verdim . Muhtemelen ondan oldu . Herkes sizin gibi söyledi . Yarın tekrar saat 9 buçukta sağlık ocağında vereceğim umarım herşey güzel olur 🙏🏻

Berna111 Iki kata yakin artmis canim endiselenme. Degerin gayet guzel. Bir de ayni laboratuvarda yapılması önemli farklı yerlerde yaptirmissin.

Berna111 siz en az iki hafta sonra gidin vitamini de kullanın zaten ters bir durum olmadığı sürece gitmezsiniz doktora 6 . Haftadan sonra direk gidersiniz