• Gebelik
  • Kızlar yardım lütfen ~beta artışı hakkında

Merhaba arkadaşlar . Cumartesi günü regl 2 gün gecikmesi sebebiyle test yaptım pozitif çıktı . Özel bi hastanede kan verdim . Sonucum 342 çıktı . Dün Pazartesi sağlıkocağında verdim 658 çıktı . Tam iki kat artmamış . Dün geceden beri uyku uyuyamadım yardım edin lütfen

Berna111 gayet güzel çıkmış endişelenmeyin iki günde bir kan verip artışı gözlemleyin. Sonra bebeği görmeye gidersiniz

Berna111 canım değerin çok güzel ve artış da fena değil ben sadece kan tahlili yaptırdım ondan sonra hiç gitmemiştim bebek iyice tutunsun diye zaten doktorum da istemedi çok şükür şuan 16. Haftaya girecez

Berna111 canım 2 kat artmasına cok azıcık bse kalmış ondan bse olmaz takılmma ona sen hayırlı ugurlu olsunn🌸

Berna111 bazen 2günde değil 3günde ikiye katlıyor. Benimki öyleydi. Önemli olan artmış olması yani. İnşallah sağlıcakla kucagına alırsın

Busra030409 yarın yine gidip kan vereceğim . Öyle kafama takıldı ki . Dün geceden beri kasıldım stres yaptım . Doktor dün kan verirken 700-800 lerde çıkarsa iyi demişti

Mucizee80 ondan da olabilir dimi . Dün kan verirken aynı şeyi söyledim doktora . O 700-800 lerde çıkması gerekir dedi . Bende KİT farkını söyledim . Kitler çok farketmez dedi bana

Busbushatun Bi yanım öyle söylüyor kendmi avutmaya çalışıyorum . Diğer yandan da doktor 700-800 olması gerekir demişti dün . Bilmiyorum 🤷🏻‍♀️

Rafby peki değerler böyle olduğunda gidip keseyi görsek kalp atışı duysak . O zamanlar bunların önemi kalmayacak değil mi . Allahım sağlıklı hayırlı gebelik yaşatır herkese inşallah

Berna111 ee çok güzel işte canım hayırlı olsun gayet normal bi durum :) biraz daha bekleyip kadın doğuma gidebilirsin şimdi gitsen çok yeni olduğu için görünmez

Busra34gms yarın tekrar kan verip . Cuma yada Pazartesi gitmeyi düşünüyorum. Böyle 2 katına çıkmaması normal mi . Olabiliyor mu sağlıklı gebeliklerde de

Berna111 doktorum özellikle aynı yerde ver dedi en son sağlık ocağında verdysenz iki gün sonra yine sağlık ocağında verin %60 arts olmasi normal kabul ediliyor

Mucizee80 Yarın yine gideceğim sağlık ocağına . Bide Cumartesi gündüz 3 buçukta verdim pazartesi sabah 9 buçukta . O da etkilemiş olabilir mi . Artk herşeyi sebep sanıyorum .

Berna111 canım geç döllenme olabiliyor bazen korkma bence çok güzel artmış değerlerin Allah’ın izniyle hiç bi sıkıntı yoktur içini ferah tut :)

Berna111 evet etkiler çünkü 48 saat arayla 2 kat diyorlar 😊 iki gün sonra artışı görünce daha da rahatlarsn