Merhaba arkadaşlar . Cumartesi günü regl 2 gün gecikmesi sebebiyle test yaptım pozitif çıktı . Özel bi hastanede kan verdim . Sonucum 342 çıktı . Dün Pazartesi sağlıkocağında verdim 658 çıktı . Tam iki kat artmamış . Dün geceden beri uyku uyuyamadım yardım edin lütfen
Kızlar yardım lütfen ~beta artışı hakkında
Berna111 gayet güzel çıkmış endişelenmeyin iki günde bir kan verip artışı gözlemleyin. Sonra bebeği görmeye gidersiniz
Berna111 canım 2 kat artmasına cok azıcık bse kalmış ondan bse olmaz takılmma ona sen hayırlı ugurlu olsunn🌸
Berna111 bazen 2günde değil 3günde ikiye katlıyor. Benimki öyleydi. Önemli olan artmış olması yani. İnşallah sağlıcakla kucagına alırsın
Busra030409 yarın yine gidip kan vereceğim . Öyle kafama takıldı ki . Dün geceden beri kasıldım stres yaptım . Doktor dün kan verirken 700-800 lerde çıkarsa iyi demişti
Tugcekkkkk inşallah . Öyle kafama taktım ki. Kasıldım geceden beri stresten
Busbushatun Bi yanım öyle söylüyor kendmi avutmaya çalışıyorum . Diğer yandan da doktor 700-800 olması gerekir demişti dün . Bilmiyorum 🤷🏻♀️
Berna111 ee çok güzel işte canım hayırlı olsun gayet normal bi durum :) biraz daha bekleyip kadın doğuma gidebilirsin şimdi gitsen çok yeni olduğu için görünmez
Busra34gms yarın tekrar kan verip . Cuma yada Pazartesi gitmeyi düşünüyorum. Böyle 2 katına çıkmaması normal mi . Olabiliyor mu sağlıklı gebeliklerde de
Berna111 canım geç döllenme olabiliyor bazen korkma bence çok güzel artmış değerlerin Allah’ın izniyle hiç bi sıkıntı yoktur içini ferah tut :)