Mom092 Gamzefe35 tesekkur ederim ☺️ Bizimki hala ters ya kafasi yukarda toplanip duruyor tam gogsumun altinda oda daraltiyo aslinda
Mom092 Melikeakkc kafa sag altta sirti sol altta ayaklar komple alttayms 😂 36+3 donmedi hala bekliyoruz 🤦🏻♀️
Melikeakkc Mom092 hayırlısıyla gelsinler inşallah kafa sol aşağı ayaklar sağ kavurgamda elleri sol kavurgamda 😂😂
Melikeakkc Umksanbe inşşalh olur canım ☺️ Ben 37 olayım günlük 1 saat yürüyüşe başlıcam normal olması için elimden geleni yapıcam 39 a kadar
Nagehanla Dogum tarihimiz 31 aralik son 9 gün.. ama umarım daha erken gelir artık cok zorlaniyorum.. uyku uyuyamaz oldum. Ama zerre sancı yok. Mide sikintilari yatakta dönmemek cati ağrısı mahvediyor beni..
Umksanbe Gamzefe35 asla sezeryana karşıyım gibi bir üslup kullnmadım meraktan sordum 39ya daha günü var doktor mu istedi acaba diye yoksa normal dşye gidip sezeryan da yapabilirim bu çok doğal bir durum
Mom092 Melikeakkc ayaklar sagdaysa o doner hemen insallah ☺️ Valla keyiflerine kaldik biliyomusun donmezlerse bicak altina yatiracak bunlar bizi 😂😂
yagizefeninannesi Gamzefe35 nasipse son 11 gün oğluma kavuşmaya 😍🙏👼 ocağın 2 sinde hayırlısıyla inşallah doğumumuz 🤲
Melisa97 Bizimde Şafak 33 daha Ocak 24 gözüküyor ama benim kızım duracak gibi değil dün nst de çok sancı çıktı üstelik dönmedide hala