Melikeakkc Mom092 hayırlısıyla gelsinler inşallah kafa sol aşağı ayaklar sağ kavurgamda elleri sol kavurgamda 😂😂
Mom092 Melikeakkc ayaklar sagdaysa o doner hemen insallah ☺️ Valla keyiflerine kaldik biliyomusun donmezlerse bicak altina yatiracak bunlar bizi 😂😂
yagizefeninannesi Gamzefe35 nasipse son 11 gün oğluma kavuşmaya 😍🙏👼 ocağın 2 sinde hayırlısıyla inşallah doğumumuz 🤲
Melikeakkc Umksanbe inşşalh olur canım ☺️ Ben 37 olayım günlük 1 saat yürüyüşe başlıcam normal olması için elimden geleni yapıcam 39 a kadar
Melisa97 Bizimde Şafak 33 daha Ocak 24 gözüküyor ama benim kızım duracak gibi değil dün nst de çok sancı çıktı üstelik dönmedide hala
Umksanbe Gamzefe35 asla sezeryana karşıyım gibi bir üslup kullnmadım meraktan sordum 39ya daha günü var doktor mu istedi acaba diye yoksa normal dşye gidip sezeryan da yapabilirim bu çok doğal bir durum
Serapveminikleri Gmz_ merhaba cnm az önce girdum de Dr önerisinde Ali Emre tahaoglu nasıl bir Dr benim riskli gebelik ona ayırdım randevu da bilgi verir misiniz
Gmz_ Serapveminikleri Merhaba.Ben temmuzdan beri gebelik takibi icin gidiyorum kendisine herhangi bi sikinti yasamadim. Sorduğum sorulari cevaplar.Normalde bende doktora cok arayip mesaj atan biri degilim onemli birsey oldugunda da görüşüp dönüs alabiliyorum.
Serapveminikleri Gmz_ bende öyle çok arayan soran dgeilum cnm riskli gebelik geçiriyorum ondan dolayı
Kezban35 Gamzefe35 benimde son 26günüm kaldi canim bugun kasıklarima vuruyordu bebek rahmime gerçi bide sol tarafıma vuruyor sabah uyandiğimda sıvı akıntım oldu erken doğum mu acaba sizdede oluyormu
Gamzefe35 Kezban35 kasıklarıma vuruyor bebek de sol tarafımda genelde öyle hissediyorum bende ama sıvı akıntım olmadı hiç suyun mu geldi acaba doktora başvursaydınız devamlı ve sürekli ise
Kezban35 Gamzefe35 gittim canım sandıma nöbetçiydi alttan muayene ettı ultrasonlada baktı bse yok dedi normal suyundada bse yok dedi korkma zamanında gelicek dedi içimi rahatlattı valla😂🙏🙏