Zehraerdgn benimde kayınpederim çok iyi bir insanmış herkes ondan o kadar razıymış ki öyle anlattılar bana fotoğrafını gördm kalbim öyle ısındı ki hamile kalmadan önce baktm sürekli rüyama geliyo öyle güzel bir şekilde sonra hamile olduğumu öğrendm görmediğim bi insanın sevgisi o kadar çok içime girmişti ki gidip kayıpederim için ağlıyrdm olsa da öyle sever hizmet ederdim ki ona diyrm hep baktım sürekli rüyamda erkek bebeğim oluyordu mahmut diye sesleniyrdm ona sonra kendi kendime dedim eğer karnımdaki erkekse kayınpederimin ismini koycm hamd olsn karnımdaki erkek ve isminide Rabbimin izniyle Mahmut Asaf koycm huyu suyuda benzesin dedesine

Ahh ahh benim eşimde dedesinşn ismini koyacak :(

Asla koymam ben
    Benim ismim de anannemin ismi berbat
    Ablamın ismi de babannemin ismi mahkeme kararıyla değişti
    yapmayın etmeyin bebeklerinize daha güzel modern isimler koyun
    babanne dede isimleri koymayın

anne_1 senin gönlün yoksa niye zorluyor ki. İçine sinmedikten sonra ne anlamı var. İstemiyorum de noktayı koy bunun anlayışlı olmak iyi eş olmak ile alakası yok bencilce bir düşünce karşı tarafın yaptığı sen iki isim teklifi yapmışsın atacak başka bir adımın yok o gelsin bundan sonra

@anne_1 zaten hep anneler fedakarlık yapsın anneler hep taviz versin. Ne diyeceğimi bilemiyorum ki canım ya bide insan hamile hamile böyle şeyleri takıyor kafasına hepten kafa doluyor. Hayırlısı Olsun

anne_1 canım bilmiyorum kaç haftalıksın ama belliki tartışma yaşıcanız ismail kötü bir isim degil oncelikle belirteyim.sen isim konusu acarsa esin konusmayalim diyin.2veya 3 gun dusunun hem ruhen kalben beyinen eğerki içinde 1 volt bile elektrik yoksa.çek esini konus ben dusundum.eger boyle birsey yapmakta israr edersen buyuk tartisiriz de gercekten icime sinmiyor de eger boyle ısrar edersen hakkimi helal etmem cocugada ismiyle hitap etmem.ama eger olumluysan tamam kabul de gec.ölumlu dunya kalp kirmaya gerek yok

Esraaaa42 hayır birde iki isim Koyarsaniz.kendisi iamail diye seslenicek kendi aileside ismail diye seslenicek.sizin koydugunuz isim havada kalicak.

pptya01 ama önemli olan her zaman niyet biliyorsunuz. Herkesin tabi ki kendi tercihi Rabbim adıyla yaşatsın ☺️

zynpcknn bende ayni senin gibi hissediyorum sansli kesimdeyiz diye dusunuyorum 🥰 Rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin insallah🤲

İki isme ben de karşıyım. Biz de babamın adını koyduk. yeni moda isimler herkeste aynı. Eski isimlerin modası geçmez.

anne_1 bence koyma çok şükür eşimin öyle bir talebi olmadı zaten bir baba ismi konulacaksa kendi babamın ismini koymayı tercih ederim…. 🤭

anne_1 kayinpederlmi cok severim dininde hafiz masallah kaliteli de bi insandir ama ben bbnne dede anneanne isimleri konmasina karsiyim bide oglan tarafı bekliyor ismimizi koyacaklar diye niye bizde annw baba yok mu agac kovugundan mi ciktik cok sevdigim isim de olsa koymam kayinpederimin adini benim ismimde babannemin adi derim de anneme sordunuz mu isim koyarken derim babanneme yok kizim nerde sorcaz munasip olur dedik koyduk diyor

anne_1 Hiçbir isim çirkin değildir. Anne babanın koymak istediği her isim bana göre özeldir ve birisinin benim çocuğuma koyacağım isime çirkin demesi kadar bence çirkin bişi yoktur! Öncelikle herkes herşeyi beğenmek zorunda değil bunu illa dile getireceksek azıcık ağzımızdan çıkacak olan sözlere dikkat etmemiz gerektiğini düşünüyorum. Eşinizle tekrar konuşmaya çalışın güzellikle benim nasıl fedakar iyi olduğumu düşünüyorsan bende senin öyle olduğunu düşünüyorum sende karını kırmazsın bence ikimizinde gönlü olsun iki isim koyalım hem zengin karakterli olur çocuğumuz gibi şeyler söyleyin..ama oldu ki ikna olmadı ve çocuğunuza İsmail ismini koydunuz sakın çirkin diye düşünmeyin her isim inşallah kişiye özeldir diye düşünün etrafınızda çocuğunuzun ismini kötü eleştirenlere kulak asmayın dilerim adı ile şansı ile yaşasın🌸

anne_1 iyi ozaman başka oğlumuz olursa onun ismini sen koy de bu eslerın saçma Sapan takıntısı benı cıleden çıkarıyor allahım bencil bu ınsanlar bence

anne_1 iki isim koymak kötü bir şey değil ki bir sene aynı sınıfta 3 tane ismail diye öğrencim vardı ve hepsinin 2. Bir adı daha vardı.

anne_1 bizde de aynı sorun var eşimin babasının adı İsmail onu koymak istiyor bende istemiyorum ama en sonunda yanına Bi isim daha ekle onu da sen seç dedi 2 isimi olsun dedi ikna oldum gibi bilmiyorum İsmailin yanına ne olur ki ben miraç ile Eymen ismini düşünmüştüm 😊

anne_1 ortak fikirde olunur koyulur ama ortak fikir yoksa bir isim sizin bir isim onun koyması normal illa baskı altında bir tek benim babamın ismi olacak mantığı doğru değil madem öyle o zaman sizin babanızın ismi koyulsun tek başına bakalım kabul ediyor mu

• [silindi]

noktaninannesi ben bile isteye aileden birilerinin, tanidik birilerinin ismi verildiginde etkiledigini dusunuyorum kesinlikle. Hicbir sey etkilemese bile o kisi dogmadan once o ismi verilen kisiyi taniyan insanlarin surekli hafizasinda o insanla bagdastirmasindan dolayi o ismi verilen kisinin yasadiklari enerji olarak yansiyor o kisinin hayatina. O belki hic tanimamis oluyor ama ikisini de taniyan insanlardan surekli bir enerji gecisi oluyor. Tam anlatabildim mi emin degilim ama oyle bisey