tanya25 sakizagacioneriyor ay bende 6 haftalığım canım bende yok vallahi acaba ters bi durum mu var diyordum yalnız değilmişim çok şükür :)
sakizagacioneriyor tanya25 6+4deyim inşaallah bulantısız geçiririz canım en büyük korkum bulantılı hamilelik🤦🏽♀️ Kalbini bir dinlesek diye paniğim kasık ağrısı korkutuyor bazen🐣
sakizagacioneriyor aslihangacal ah inşaallah başlamaz çok istiyorum bulantısız bir hamilelik tanıdıklarımın çoğu kusarak geçirdi en büyük korkularımdan🐣
aslihangacal sakizagacioneriyor ben 8. haftadayım ama aşırı ağır bulantım yok çok hafif uğruyo gidiyo 😄
tanya25 sakizagacioneriyor kasık ağrısı herkese oluyormuş canım lekelenme falan yoksa korkma sakın. Daha önceden iki kaybım var o kadar zor zamanlardan geçtim ki şimdi kan sulandırıcı iğneler yanısıra bir sürü ilaç kullanıyorum göbeğim mosmor ama evladım için razıyım diyorum inan bulantıya da razıyım. Rabbim onu sağlıkla sıhhatle kucağıma almak nasip ederse eğer:(
sakizagacioneriyor tanya25 bende bir düşük yaptım canım ağrılar o yüzden tedirgin ediyor sürekli tuvalete gidip bakıyorum akıntı olunca leke mi geldi diye bir kalp sesini duysaydık diyorum🤦🏽♀️ inşaallah hayırlısı ile sağlıkla alırız bebeklerimizi kucağımıza 🙏🏼
EmoSehmus tanya25 rabbim saglikla kalp atsini duymayi nice 30 haftalari bize görmeyi nasip etsin amimn oksapar kullaniyorum dedun koldan mi gobektenmi vuruluyorsun
EmoSehmus tanya25 bn koldan vuruluyorum peki igneyle beraber hap kullaniyirmusunuz coraspin mesela bn folik asit ve imom diye bi omega hapi kullsniyorum
tanya25 EmoSehmus evet canım bende başka sorunlarda var romatolojik rahatsızlığım olduğundan coraspinde kullanıyorum folik asit ve önlem amaçlı başından beri progestan
Ruyaruya12_ Hemşireyim bende , son adet tarihine göre 6+0 . Hcg değeri 2 günde bir ortalama 2 katına çıkar . 9 binde görmüştüm keseyi 5 gün önce 5 haftalık demişti Dr ☺️
Mom053 Ruyaruya12_ ben de 5 + 3 ün yarın ilk kontrole gideceğim. adetim 1 gün geçince test yaptım 130 çıktı dört gün sonra tekrar test yaptım 1000 çıktı yarın bakalım ne diyecek doktor sizce normal mi değerlerim
Hakikitosunpasa Aranızda en kücük biziz sanırım 3+6 adetten 8 gün önce öğrenince böyle oluyor😂 ilk beta 0.919 çıkmıştı sonrasında Hcg artmış ki iki koyu çizgi gördüm bugun
[silindi] Hav12316 cok uzuldum canim kayiplarin icin. İnsallah saglikla kucagina alirsin artik. Belirtilerini takma kafaya doktorum bana herkeste ayni olmaz bir kadinin iki hamileliginde bile farkli olabilir demisti
Hav12316 [silindi] inşallah öyledir cnm belki Allah iki kayıptan sonra kolay bi hamilelik nasip edecek bilemiyorum 🤲🏻