Hav12316 [silindi] inşallah öyledir cnm belki Allah iki kayıptan sonra kolay bi hamilelik nasip edecek bilemiyorum 🤲🏻
tusem3456 bende 6+1 günlük hamileyim kizlar 5 5 de gittiğimde keseyi gördük kese 16 mm di bebegi gormedik normal mi sizce doktor haftaya gel dedi
Catlover tusem3456 bende 5+4 üm dün keseyi gördük haftaya kalp atışı için randevu verdi ilk anda kese görünüyormuş haftaya inşallah duyarız🙏🏻😊
DuruMom tusem3456 merhaba tekrar doktora gittiniz mi acaba? Bende 5+5 te gittim kese görüldü ama bebek görülmedi banada 1 hafta sonra gel dedi
Catlover tusem3456 betam geçtiğimiz salı 2525 ti.kesemde 12 cm cuma günü gitmiştim bu Perşembe de tekrar kalp atışı için kontrole gideceğim sizin nasıl
Babyisot Adet tarihime göre 5+1 Perşembe günü test yapıp öğrendim beta 572 çıktı ama ultrason da kese gözükmedi bu hafta gözükür mu ?
Mucizem_0652 Babyisot uygulamaya göre bi gün var aramızda bende yarın gidicem kese için Allah izin verirse salı gün 281di betahcg değerim
Babyisot Mucizem_0652 Mucizem_0652 bende bugün gittim keseyi gördüm 3mm dedi doktor normal mi seninki nasil
Mucizem_0652 Babyisot amin inşallah habersiz bırakmayalım burdan yazalım inşallah güzel haberlerde buluşuruz 🤲♥️
tusem3456 Catlover benimde beta 2497 idi ayin 16sinda yapmistim kesede 16 yaziyodu ama bebek gorunmedi kese tek vardi vardi
Catlover Ama önce zaten kese görünüyormuş sonrasında bebek ve kalp atışı o yüzden telaşlanmayın şuan normal bir süreçteyiz doktorum öyle söyledi tabi risklerde olabiliyormuş kese görünsede 10 gebelikten 3 ünde sorun olabiliyor bu risk herkeste var dedi
S-B-U-A Bir kayıp yaşadığım İçin, bu gebeliğimde doktorumu sorulara boğduğum İçin ondan duyduklarımı telaşları olanlar İçin yazıyorum arkadaşlar. Adet tarihine göre beta değeri belirli olmaz, kişiden kişiye değişir. Kiminde 15. Gün döllenme olur kiminde 20. Günde. O yüzden önemli olan beta değerinin 2 günde bir 2 katına çıkması yeterli. Önce net olmayan kese benzeri yapı oluşuyor. Yaklaşık 4. Hafta Sonrasında Kese oluşuyor ve kese kendini yeterli büyüklüğe getirene kadar içi boş oluyor.( 5. hafta ) Bundan sonra bebek oluşmaya başlıyor. ( 5+3’ten sonra gibi) 6. Hafta itibari ile kalp atışı duyulmaya başlıyor. Ve 7-8 haftaya kadar duyulması İçin beklenebiliyor. Tüm bunlara rağmen, gebelik kişinin kendine özgüdür ve tüm belirtiler, zamanlamalar kişiye göre değişebilir. uzun oldu biliyorum kusura bakmayın 🙏🏻 Ama ben çok soru sorduğum ve hepsinin cevabını aldığım İçin siz telaşlı gebelerle de paylaşmak istedim.