Smg38 Banuasya doktorun daha rahat görur bunu ama sanki tam olmasi gerektigi gibi sonucunuz😊 rabbim.gönlunuzun muradini versin insallah🤲
Ftmozdmr Smg38 bende 8 ocakta gideceğim. Önce sen sonrada ben sağlıkla kalp atışlarını duyarız inşallah canım
S-B-U-A Smg38 merhaba evet ismim Simge 🙋🏼♀️ bugun gittim bebeği de gördük kesede çok şükür kalp atışı da oluşmaya başlamış ama haftaya dinleyelim dedi 😇
Smg38 S-B-U-A memnun oldum.bende simge:) bende 5ocak gunu gidicem kalp atisi icin hakkimizda hayirlisi olsun
S-B-U-A Smg38 İnşallah en sağlıklı şekilde duyarız 🤩 memnun oldum 🤝 Doğumlarda da denk gelmek nasip olsun İnşallah
Xyz123 t_tgc_ok bende korktum baya ama normalmiş allahtan. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🙏
Busbus1 Gerilmeleriniz var mı anneler sanki 5 aylık hamile gibi şişiyor mu gobeginiz ? Bende 5+6 yım.
Kaderr0 Catlover ben kontrole gittim kese oluşmuş ama henüz çok yeniymiş kal haftalık göremedik ama tahminen 5 haftalık 2 hafta sonra kalp atışı dinleyeceğiz 🤗
kahve-cekirdegim yadier_ ya ne güzel 🥰 benim 24 kasım ama 5 gün öne geliyor hep bu ay 19u bekliyordum programa göre 4+3 görünüyor sizin ?😊
yadier_ kahve-cekirdegim benimde bazen 30 günde bir bazen 35 e kadar ciktigi oluyordu stresli isem benimde 4+4 suanlik saat 12 itibariyle 😍 Allah saglikla kucaginiza alirsin insallah
sakizagacioneriyor Catlover canım hiç takılma ben de 6haftalık hamileyim bende de henüz bulantı yok inşaallah olmaz bulantımız ya 🙈
tanya25 sakizagacioneriyor ay bende 6 haftalığım canım bende yok vallahi acaba ters bi durum mu var diyordum yalnız değilmişim çok şükür :)