Buss1 Gulgzm canım ben pazartesi vermiştim kan beta değerim 860 çıkmıştı daha henüz doktora gitmedim. Senin kaç çıktı 😊
Mihree3 Catlover herkese aynı etkiyi göstermez endişe etme bende şuan 6+4 ve bugün başladı mide bulantılari 🥺🥺
HabibeKaraca Ftmozdmr bende 5+6 kese görünür bebek görünmez dediler bende gitmedim 2 hafta sonra gidicem belki kalp atışınıda duyarım
Aysenur_51 Mihree3 sabahları hiç bir şey yiyemiyorum öğlenleri kahvaltı tarzı yiyorum ama akşamları az da olsa yemek yemeye çalıyorum az da olsa yiyorum canım bebek beslenmek zorunda 😂
Gamze-34 Bende tam 5 haftalığım hıc Bı belirti yok 4. Haftada ögrendım doktor elenatal 1 ve omega 3 verdi keşke hamıle kalmadan önce folık asit alsaydım ama nereden bilebilirdim
HabibeKaraca Ben hamilelikten once kullandım folikasiti hala daha kullanıyorm hiç doktora gitmedim 8. Haftamda gidicem inşallah
Banuasya Catlover bende son adet tarihine göre 5+3 haftalık hamileyim kasık ağrılarım oluyor birde beta hcg değerim 2848 çıktı 2 gün önce fazla yüksek gibi geldi bana ikiz olabilir mi acaba
Smg38 Banuasya doktorun daha rahat görur bunu ama sanki tam olmasi gerektigi gibi sonucunuz😊 rabbim.gönlunuzun muradini versin insallah🤲
HabibeKaraca Henüz 8 hafta olmadım 2 hafta sonra olucam bilmem sabredıyorum koronadan dolayı gitmek istemedim pek hamd olsun bir agrım yok ara ara kramplar o kadar
S-B-U-A Smg38 merhaba evet ismim Simge 🙋🏼♀️ bugun gittim bebeği de gördük kesede çok şükür kalp atışı da oluşmaya başlamış ama haftaya dinleyelim dedi 😇