• Doğum
  • Kızlar bir bakar mısınız 38 hafta bel agrısı

Zely35 su veya kan geldimi canım sancı sıklıgına dikkat et saat tut sık olursa dr a git dogum için müsait zamanınız

NaimeYilmaz, başlığı Kızlar bir bakar mısınız 38 hafta bel agrısı olarak değiştirdi.

Zely35 Doğum zamanları zaten bu zamanlar canım Doğum zamanın gelmiş olabilir canım sancını takip et

Miniklerim03 yok tatlım ikisi de gelmedi. Sancı da girip çıkmıyor sadece belim aralıksız ağrıyor hafif bir şekilde

toprakveannesi evet canım dün akşamdan beri bir tuhaflık var böyle midemin altında top gibi bir sertlik hissediyorum bugün de hissettim

Zely35 aynı şey bende de var bizimde cinsiyetimiz kız 37+5 im belim ağrıyor arada adet ağrısı gibi ağrı geliyor anlayamıyorum bir kaç gündür belirli periyotlarda geliyo gidiyo 😞 kontrol yarın diye sabrediyorum

Zely35 biraz bekle mesela bi saat iki saat takip et ahrını öyle git hastaneye ama kanama lekelenme filan olursa hiç bekleme

Zely35 merhaba canim seninle ayniyiz ve bu gunde benim hafif hafif sancim var belimde karinmdan asagida ve bu gun wc gitdiyimde cok az biwey kahve renginde bir akinti geldi Bende merak ediyorum acaba bu nisan ola bilirmi yada acilis ola bilirmi