Zely35 toprakveannesi evet canım dün akşamdan beri bir tuhaflık var böyle midemin altında top gibi bir sertlik hissediyorum bugün de hissettim
toprakveannesi Zely35 biraz bekle mesela bi saat iki saat takip et ahrını öyle git hastaneye ama kanama lekelenme filan olursa hiç bekleme
DamlaKaracaKaraku Zely35 aynı şey bende de var bizimde cinsiyetimiz kız 37+5 im belim ağrıyor arada adet ağrısı gibi ağrı geliyor anlayamıyorum bir kaç gündür belirli periyotlarda geliyo gidiyo 😞 kontrol yarın diye sabrediyorum
Turkan2556 Zely35 merhaba canim seninle ayniyiz ve bu gunde benim hafif hafif sancim var belimde karinmdan asagida ve bu gun wc gitdiyimde cok az biwey kahve renginde bir akinti geldi Bende merak ediyorum acaba bu nisan ola bilirmi yada acilis ola bilirmi
Zely35 Turkan2556 herhalde açılış gibi bir şey canım. Nişan o kadar az gelen bir şey değilmiş bildiğim kadarıyla
Zely35 Mesela az önce karnım acıktı bir şeyler yedim. Sonra karnım genel olarak beni sıkıştırdı top gibi midem bir acayip oldu. Ne oluyor anlamadım 🤔