Girlpowerbabe Mom092 ben daha hiç kusmadım bakalım bu gece de uykudan uyandıracak mı beni bulantı bi değişik😂
Girlpowerbabe Veneziaa baş aşağıdayken genelde aşağı baskı ağrı oluyor iğne saplıyorlar sanki🤦🏻♀️ Her hafta gittiğimde bi ters bi düz dönüyor en son kafa aşağıdaydı doktorum daha dönemez dedi inşallah yarın muayenede bi şok ile karşılaşmam😂
Veneziaa Girlpowerbabe ay ben bir kere bile göremedim baş aşağı halini yan gelip yatma halinde bizimki sürekli 😂 Yapmadığım döndürme hareketi kalmadı Cuma gideceğim bakalım çok umudum yok ama hayırlısı diyorum artık ☺️
Girlpowerbabe Veneziaa bi baş bi makat görmek daha kötü inan her gidişimde şok oluyorum inşallah yarın olmam fake atıp duruyor sürekli😂
Girlpowerbabe Busraveminisi1 ben de hep okurdum işte şu aydayız sıra bizde falan diye hiç bana sıra gelmeyecekmiş gibiydi ama geldi valla🙈😂
Veneziaa Girlpowerbabe orası da doğru ama dönmemiştir artık bu saatten sonra ☺️ Peki karnınızda döndüğünü anlayabiliyor musunuz benim bazen üst tarafa kafası var gibi oluyor bazen sanki el yada ayağıyla karnımı yarıyor gibi hissediyorum tekme değil de belli yerlerde çizgi çizer gibi anlam veremiyorum 😂
Girlpowerbabe Veneziaa döner döner inşallah merak etme doğum anında bile dönen bebekler var dönmezse de yapacak bişey yok☺️ Ya başıyla poposunu kestiremiyorum ama ayakları karnımın en solunda fırt fırt çıkarıyor ordan ayağını canımı çok yakıyor🤣
Girlpowerbabe Busraveminisi1 Veneziaa Mom092 LamiyaCetinkaya NurSema01 Camurcu Bu arada sizlere de ateş basıyor mu ben normalde üşüyen bi insanım ama son 1-2 haftadır yanıyorum resmen geceleri kaloriferi kapatıp tişörtle üstüm açık yatıyorum menapozlu gibiyim resmen sizde de oluyor mu?
Busraveminisi1 Girlpowerbabe of olmaz mııı 😒normalde damla teri akmayan insan ben oturduğum yerde ateş basıyor ter atıyorum 😬🔥
ExpatMom Girlpowerbabe Gelsin gelmekte olan da kavusalim artık saglıkla 😊 saka mska sıranın bize geldiğine inanamıyorum hala.
Kizimveoglumm Girlpowerbabe 34 haftalığız hayırlısı ile bakalım herşey yolunda olsun sağ salim kavuşalım inşallah 😇
Mom092 Girlpowerbabe eveet hemde nasil neyseki yaz aylarina gelmemis son gunlerimiz 😂 yorgani ustumden atiyorum sıfır kol yatıyorum üşütürsek Allah korusun dikkat etmemiz lazm ama engel olamiyorum felaket ter basiyo
Girlpowerbabe Mom092 ben de hasta olcam diye korkuyorum örtüyorum üstümü duramıyorum bi daha atıyorum😂