Girlpowerbabe Camurcu bebek doğum kanalına ilerlerken oluyormuş oradaki kaslarımız sıkışıyor sanırım o yüzden bel ve sırt ağrılarımız oluyormuş☺️
LamiyaCetinkaya Girlpowerbabe 36+0dan merhabalar efenim, aynı şeyleri ben de yaşadım tıpatıp.. Günlerdir ağrı sancı, garip akıntılar,bel ağrısı.. bu sabah da suyum geldi galiba. Açılma falan yok, bakcaz
Girlpowerbabe LamiyaCetinkaya benim de akıntılarım çoğaldı beyaz şeffaf kokusuz geliyor bu aralar sürekli çamaşırda bi ıslaklık😂
Girlpowerbabe Busraveminisi1 Veneziaa Mom092 LamiyaCetinkaya NurSema01 Camurcu Bu arada sizlere de ateş basıyor mu ben normalde üşüyen bi insanım ama son 1-2 haftadır yanıyorum resmen geceleri kaloriferi kapatıp tişörtle üstüm açık yatıyorum menapozlu gibiyim resmen sizde de oluyor mu?
Girlpowerbabe NurSema01 az kaldı az vaktinde sağlıkla gelsinler inşallah artık canları ne zaman isterse 😂🙏🏼
Girlpowerbabe Mom092 gün içinde mi oluyor bulantın yoksa benimki gibi gece uykudan uyandırıp bi süre sonra geçen cinsten mi😂
Mom092 Girlpowerbabe yok canim akşam üstü oluyor hatta gecen cikardim🙊 dedim yoksa ilk zamanlarimimi yasicam korktumm😂
Girlpowerbabe Mom092 ben daha hiç kusmadım bakalım bu gece de uykudan uyandıracak mı beni bulantı bi değişik😂
Veneziaa Benim midemde sıkıntı yok yarın 36 hafta dolacak haftalardır kalça ağrım var geçmiyor bi türlü ve hala çocuk Doğum pozisyonunda değildi çok fazla kasıklarımda ağrı da olmuyor acaba çocuk pozisyon almadığı için mi ama akıntı fazlalığı giderek artıyor bende de
Girlpowerbabe Veneziaa baş aşağıdayken genelde aşağı baskı ağrı oluyor iğne saplıyorlar sanki🤦🏻♀️ Her hafta gittiğimde bi ters bi düz dönüyor en son kafa aşağıdaydı doktorum daha dönemez dedi inşallah yarın muayenede bi şok ile karşılaşmam😂
Busraveminisi1 Girlpowerbabe ah vallahi geliyor bütün ayları okurdum hep yazarlardı sıra bizde sıra bizde diye şimdi gelen bize geldi 😂🙈şuan 36+3 üm karnım kocaman oldu ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum rahatça sık sık idrara çıkıyorum doktorum artık her hafta çağırmaya başladı doğum odaklı hareket ediyoruz egzersizler ve adaçayı ananas yememi önerdi mide yanmalarım ve bulantı özellikle gece çok oluyor rahat uyuyamıyorum biraz da stres var her an tetikte gibiyim kasılmalar çok oluyor onları takip ediyorum bir de bel ve kasık ağrım çok oluyor onun dışında temizlikti çanta hazırlığıydı her şey bitti oğluşumuzu bekliyoruz sadece 🥰🥰😍😍🧿💙
Girlpowerbabe Busraveminisi1 ben de hep okurdum işte şu aydayız sıra bizde falan diye hiç bana sıra gelmeyecekmiş gibiydi ama geldi valla🙈😂
Tkn123 Busraveminisi1 merhaba bsey sorcam kasılma dediniz nasıl oluyor ben bilmiyorum da ilk hamilelik çözemedim
Veneziaa Girlpowerbabe ay ben bir kere bile göremedim baş aşağı halini yan gelip yatma halinde bizimki sürekli 😂 Yapmadığım döndürme hareketi kalmadı Cuma gideceğim bakalım çok umudum yok ama hayırlısı diyorum artık ☺️
Girlpowerbabe Veneziaa bi baş bi makat görmek daha kötü inan her gidişimde şok oluyorum inşallah yarın olmam fake atıp duruyor sürekli😂
Veneziaa Girlpowerbabe orası da doğru ama dönmemiştir artık bu saatten sonra ☺️ Peki karnınızda döndüğünü anlayabiliyor musunuz benim bazen üst tarafa kafası var gibi oluyor bazen sanki el yada ayağıyla karnımı yarıyor gibi hissediyorum tekme değil de belli yerlerde çizgi çizer gibi anlam veremiyorum 😂
Girlpowerbabe Veneziaa döner döner inşallah merak etme doğum anında bile dönen bebekler var dönmezse de yapacak bişey yok☺️ Ya başıyla poposunu kestiremiyorum ama ayakları karnımın en solunda fırt fırt çıkarıyor ordan ayağını canımı çok yakıyor🤣
Busraveminisi1 Girlpowerbabe of olmaz mııı 😒normalde damla teri akmayan insan ben oturduğum yerde ateş basıyor ter atıyorum 😬🔥