Hnfmhmt lifeofmybaby pcr yaptordım az önce, idrar yolu enfeksiyonuna cuma bakıldı yoktu. Muhtemelen covid. Daha önceki gebeliğimde erken doğum yaprım suyum erken gelmişti ve crp o zamanda tuksekti o zamankar covid yoktu ondan korkuyorum
Hanz Minnaktospik benim hic ates olmadı sadece vucudum agriyordu basim agriyordu oksuruk ve tat koku gitti
ece_2206 Hanz merak etmeyin tat daha çabuk geliyor benim 10 günde gelmişti koku da bir ay oldu bugun eskisi gibi olmasa da yavas yavas düzeliyor
Hanz ece_2206 ben bir video izledim YouTube dan bunu denicem sizde deneyin ☺️ https://imgyukle.com/i/aktz8p
enfla lifeofmybaby merhaba gecmıs olsun pekı kan sulandırıcı fılan kullandınız mı bnmde ıkı gundr koku alamıyorum arada alıyor gıbıyım yıne gıdıyor doktorum takıp et baska semptom olursa test yaptr dedı
lifeofmybaby enfla evet kullandım kan pıhtılaşmam çıktı. D-dimer değerinize bakıldı mı? Benim 1003 çıktı değer. Coraspirin kullandım
Hatice35 Hanz korkmanıza gerek yok bende öyle düşünmüştüm çok korkmuştum hiç tat koku gelmicek diye ikinci hafta da tat koku geldi burnumu boğazımı sık sık sirkeyle gargara yapıyordum temizliyordum çok şükür koku tat geldi
enfla lifeofmybaby hayır bakılmadı testte yapılmadı doktoruma soledm baska semptomun olursa test yaptr bıde d dimer baktr dedı bıtek koku alamıom suan oda sankı arada alıom gıbı burnmda tıkalı beklıotm ama bnm kan tahlılım vardı persembe troıt ıcın onu verırkn d dimer de yaptracam
Hatice35 ece_2206 evet ama genizime kadar çekmedim hafif burnuma çektim tekrardan çıkardım çünkü sirke çok acı genizinize çekerseniz geniziniz felaket yanar çok acı olduğu için suyla karıştırdım ben gargara yaptım ve hafif burnuma çektim
Hatice35 ece_2206 zaten bir hafta boyunca tamamen tat koku alamadım ikinci hafta da tat koku aldım şuan eskisi gibi tat ta alabiliyorum kokuda
Hatice35 ece_2206 tat koku kaybettiğimde üçüncü günde başladım taki tat koku alana kadar devam ettim zaten kısa sürdü hemen tat koku geldi