enfla ece_2206 sıcak suya 2 damla lavabta yagı damlattm bı tıkanıklık acıldı gıbı oldu sankı ustunede battanıyeyle kapadm buharını cektm ıcıme deneyebılırsnz suan rahat nefes alıyorm en azndn
Hatice35 ece_2206 bir çay bardağı yarısından az biraz su üzerine iki yemek kaşığı sirke ben üzüm sirkesini kullandım ilk önce boğazına gargara yap ondan sonra biraz burnunuza çekin ben her gün akşamları yapıyordum bazen sabahlarıda yapıyordum ama her gün yapıyordum belki biraz balgam gelebilir normaldir ben sirke sayesinde covid olduğumu bile alamadım rahat geçti
enfla Hatice35 ya doktorum bana baska bı semptomun olursa test yaptr pzotf cıkarsa d dımer bakıp kan sulandırıcı baslarız dedı ama sadece koku kaybı olanlar bıle kan sulandırıcı kullanıyorlar kafam cok karısık bısey olacak dıyede korkuyorm doktorda oyle dedı dıye kalabalıga grmeye korkuyorm napacagımı sasırdım
Hatice35 enfla bence hiç ilaç kullanmayın mecbur kalmadığınız sürece ben hamile olmadığım halde halsizliğim baş ağrısı tat koku kaybı olduğu halde ilaç kullanmadım sirke kullandım suyla beraber gargara yaptım kısa süre tat koku geldi bide dengeli besleyin
Mom092 Hanz cok zor valla hamile oldugumuz icin KBB a da gidemiyorum ilac yazsa kullanamicam cunku kaldik boyle bakalim dogumdan sonra insallah
Hanz Mom092 Bende yag alip deneyeceğim gül, limon, karanfil, okaliptüs yağıni alip 10 sn yanilmiyorsam video izle YouTube da var onlari denicem sende dene bence