kader_akgun Pelusss Görmüştüm ama güven sıkıntısı yaşıyorum internet alışverişinde yıkayınca soldu mu acaba 🌸
kader_akgun simaymasalim Bende takip ediyordum orayı çok sevindim şuan güvenilirmiş 🥰 peki yikadiniz mi solma oldu mu desende
kader_akgun Betus344 Çok teşekkür ederim canım hemen bakıyorum solma olmadı sanırım yıkandıktan sonra 🌼
kader_akgun egemommm bence eğer başka Hastane çıkışı almadıysanız 11 li iyi iş görür ben 1 tane 11 li alacağım burdaki önerilere göre bır tane de 5 li almıştım yeterli olacaktır diye düşünüyorum 🤗
kader_akgun Semazrl Takip ettiğim bir sayfayfi teşekkür ederim yıkayınca solma olmadı sanırım iyi günlerde kullanın 🌸
kader_akgun Yasemindursun Çok teşekkür ederim canım ne kadara yaptırdınız solma oldu mu yıkadıktan sonra
Yasemindursun kader_akgun 160a yaptirdim hayir olmadi hatta kanatli yaptirdim battaniye ve tulum yapişkanli onlari cikardim oyle yikadim gayet memnunum
kader_akgun baby3_ Ne güzel🥰 ne kadardı acaba🤗 rengi de solmaz onun çok güzel olmuştur.Guzel gunlerde giydirin İnsaAllah
kader_akgun Seliminannesi23 Olivia da listeye girdi güvenilirlikte.🤗 Ne kadara yaptırdınız acaba solma oldu mu yıkayınca 🤗
Seliminannesi23 kader_akgun yok cnm oldugu gibi duruyor tamda netteki gibi geldi bn 3 lü set yaptrdım 85 tl tuttu💜
6217 kader_akgun valla henüz fazla kullanmadım şimdilik hiç sorun yok 😉 ben 200 tlye yaptırdım 10lu pahalı ama güzel kaliteli bi sayfa inst bence git bak araştır 🙂👍🏻https://www.uniqon.com.tr/urun-kategori/tasarimini-sec/?orderby=date
Nesrincente kader_akgun kar bebe den yaptırdım suan kargoda gelmesini merak ediyorum cok kuzenim ordan yaptırdıgı ıcın oraya yaptırdım ıkı gun ıcınde kargoya verdiler cok sasırdım