6217 kader_akgun cidden harika penye olanı aldım ben bide jakar model var yani pike gibi ama kış bebeği benimki penye yaptırdım pamuk çokta tatlı tasarımlar var görmelisiniz 💕😇
Nesrincente kader_akgun ya bende cok merak ediyorum fotograf ta falan guzel cok begendım de bakalım bugun yarın gelir 😊
Busraveminisi1 kader_akgun güzeldi canım solma bozulma olmadı kumaşı da yumuşaktı kalıbı ve dikişleri de düzgündü 3-6 ay beden seçeneği de vardı kalıplı boylu bebişler için 🥰
kader_akgun egemommm Tuğba kuğu baba direk internet sitelerinin linkini attı 229 dan başlıyor fiyatlar
Choseungdal https://instagram.com/atolyerakun?igshid=9y3ro6uwziht bende bu sayfadan yaptırdım çok güzel ve kaliteli küçülme falan olmadı pamuklu zaten ürünleri 0-3 aylık boyutu ben çok memnunum 10 set yaptırdım 180 TL yaptırdım.
Aydanur51-34 Sedef nakış evi çok çok memnun kaldım baskılı resimli olanları tercih etmek istemedim nakışlı 10 lu set 195 TL
Serene001 kader_akgun gafful battaniye Ablam yaptırdı sağ olsun 💙 bebeboxtan da anı küpü yaptrdım çok güzel
izmirannesi Uniqon diye bir hesaptan arkadaşım hediye yaptırmış kalitesi kumaşı dikişi her şeyiyle çoook güzeldi 😍
htcklksz40 Yeğenime kar bebeden yaptırmıştım kumaşı flan çok kaliteliydi ama yıkanınca silinir gibi soluklaştı baskıları malesef baskı yerine nakış tavsiye ederim 🥰