kader_akgun Merhabalar canımlar. 💐 Instagram’dan isimli hastane çıkışlarını hangi sayfalardan yaptırdınız güvenilir uygun güzel bir sayfa arıyorum🤗
ozgeerbas kader_akgun Benim ablamda bana hediye olarak bu sayfadan yaptırmış ve çok güzeller tavsiye ederim bakmanızı https://instagram.com/tugbakugu_forbaby?igshid=1dcyy3kcjkn73
simaymasalim kader_akgun butikbebecik sayfasından yaptırdım 150 tlye gayet uygun ve kaliteli geldi bana 🤗
Yarenim2020 Butikmini sayfasına yaptırdım güvenilir ve özenli bi şekilde yapılmış kumaşıda pamuk çok memnun kaldım
kader_akgun Pelusss Görmüştüm ama güven sıkıntısı yaşıyorum internet alışverişinde yıkayınca soldu mu acaba 🌸
kader_akgun simaymasalim Bende takip ediyordum orayı çok sevindim şuan güvenilirmiş 🥰 peki yikadiniz mi solma oldu mu desende
Betus344 kader_akgun tuğbakuğu dan yaptırdım çok memnunum o siteden daha önce yiğenime arkadasımın cocuguna felanda yaptırmıstım cok memnun kaldım tavsiye ederim
kader_akgun Betus344 Çok teşekkür ederim canım hemen bakıyorum solma olmadı sanırım yıkandıktan sonra 🌼
kader_akgun egemommm bence eğer başka Hastane çıkışı almadıysanız 11 li iyi iş görür ben 1 tane 11 li alacağım burdaki önerilere göre bır tane de 5 li almıştım yeterli olacaktır diye düşünüyorum 🤗
kader_akgun egemommm Tuğba kuğu baba direk internet sitelerinin linkini attı 229 dan başlıyor fiyatlar
Semazrl kader_akgun ![https://imgyukle.com/i/aPlNEN(src) Instagram’da bebeknevresim sitesine yaptırdım gayet güzel kumaşı pamuk kaliteli 😊
kader_akgun Semazrl Takip ettiğim bir sayfayfi teşekkür ederim yıkayınca solma olmadı sanırım iyi günlerde kullanın 🌸
Melikeakkc kader_akgun butikbebecikte indirim vardı 11 Li 150 ben butikminiden 185 liraya yaptırdım butikbebecik sonradan gördüm ikisi de çok güzel memnun kaldım
Yasemindursun kader_akgun instagramdan bebeceyizdunyasi ndan yaptirdim cokca memnunum sayfasina bi bakmani oneriri.
kader_akgun Yasemindursun Çok teşekkür ederim canım ne kadara yaptırdınız solma oldu mu yıkadıktan sonra
baby3_ kader_akgun betüşün hediyelikleri ne yaptırdım çok da memnun kaldım. Dijital baskı değil nakış işleme
kader_akgun baby3_ Ne güzel🥰 ne kadardı acaba🤗 rengi de solmaz onun çok güzel olmuştur.Guzel gunlerde giydirin İnsaAllah
kader_akgun Seliminannesi23 Olivia da listeye girdi güvenilirlikte.🤗 Ne kadara yaptırdınız acaba solma oldu mu yıkayınca 🤗
Nisanurunannesi3850 Instagram enisetasarmm’dan yaptirmayi dusunuyorum isimi netlestirince. Yaptirip memnun kalan varmi burda bilmiyorum 10 parça 160 tl 😊