[silindi] mevos_blt07 12 hafftalıkken erkeğe benziyor dedi 16 haftada kız dedi benm bebek çok hareketli doktor göremiyor hiçbişey ona da hak veriyorum ben tam güvenemwdim öbür ay netleşir inşaallah 😊
Gzmprin [silindi] ikili tarama testim sorunlu çıktı bize nifty diye bi test önerdiler bizde onu yaptırdık o teste cinsiyet ögreniliyormuş ordan öğrenmiştik
yldrm99 mevos_blt07 12+6 da kıza benzetildi 15. Haftam da kız dedi zaten hiç bacaklarını kapatmıyor çok rahat görebildik 16+5 vajinal olarak baktığında cinsiyete tekrar baktı kız dedi 🥰
Sevdeeee mevos_blt07 11. Haftada kız dedi 15. Haftadada kız dedi umarım kızdır yoksa pembiş pembiş giyinmek zorunda kalcak :)
Gozdeku Dam-la22 ikili testi ben devlette yaptırdım. Ultrasonda bakarken anlatıyor anlatıyor. Sonra erken daha cinsiyet için dedi ama tahminde bulundu bana gösterirken. Sen de sorabilirsin arkadaşım bakarken.
HilalKaya mevos_blt07 Benim 14. Haftamda belli oldu ama kesin olarak 16. Haftada söyluyor. Insallah bebis kendini gosterirde soyler doktor 😊
Nazli8 asenatrk Ben de 12. haftalıgım baştan beri kendi doktorum erkek diyor. ama ikili testi yapan doktor bacak arasındkı çıkıntı eğik gibi bence kız dedi. 12+5’de kontrolum var kendi doktorumla bakalım nolcak:) sizce ikilide bakan doktorun söylediği daha mı doğrudur acaba 🙈
asenatrk Nazli8 bende ikili test için gittiğimde öğrendim kemik yapısına göre söyledi bana daha sonra renklide baktı kesin kız dedi