Savciergoc mevos_blt07 bende ilk hamileliğim de 16. Hafta da direk erkek dedi oğlum oldu. Şimdi de 12. Hafta da erkek gibi dedi 16 ve 20 hafta da kesin kız dedi ayrıntılı da da görünce kesin kız şüphem kalmadı 💕 ayrıntılıya bayılıyorum zaten 🥰
Fatmaaygzr 14+4 te erkek mi acaba diye düşünüyorum dedi kesin konuşmadan 😅 16+4te erkek dedi🤗 ama biz zaten biliyorduk duyunca çok da şaşırmadık ya da çok heyecanlanmadik🤗
G19- mevos_blt07 erkekse öğrenirsin kızlar 16 dan önce göstermiyor benim kız 16 dan sonra zar zor gösterdi Dr eninde olamadı saklıyor kendini diye kuzenimin 11. Haftada de erkek olduğunu direk söylemiş
MKrasnic mevos_blt07 14+1’de erkek dedi, gösterdi de. 16. Haftaya kadar %80 diyebilirim dedi. Bu hafta içi çağırdı 16+3te gideceğiz kısmetse. 🙈
didem1234 mevos_blt07 Bana 13.haftada kız gibi ama şimdilik kimseye söyleme dedi.😊 16.haftada ise kesin kız dedi.😊 Aslında 12-13.hafta gibi çoğu görüyor ama kimisi riske atmamak için söylemiyor. Yanılma payı oluyor diye.
Neseozgen123 mevos_blt07 merhaba, 🙈 15. Haftada öğrendik. Ama 12. Haftada belliymiş zaten. Cinsiyet partisi için biraz beklemek durumunda kalmıştık. 🥳 👧
Selinaymurat mevos_blt07 ben 17.haftada öğrendim ama net olsun diye 20.haftada bir daha öğrendim aynıydı. 🤗
E_MS mevos_blt07 12. Haftada tarama testinde erkek gibi duruyor istersen 16. Haftanda net konuşalım dedi 16. Haftada gittiğimde oğlan olduğunu söylemiştim dimi dedi 🙈 doktordan doktora bebeğin pozisyonundan cinsiyet öğrenme süresi değişebiliyor 🥰 sağlıkla doğsun inş bebeğin 🙏🏻
Sdhs06 mevos_blt07 canım doktorum izindeydi başka doktora gitmek istemeüdm o yüzden 19. Haftamda öğrendiydim zaten 2 hafta sonra da ayrıntılı ultrasona gittiydim
Merve599 mevos_blt07 merhaba bize 12.haftda kız olabilir dedi doktorumuz 16. Haftada kız artık kız ismi düşünebilirsiniz demişti😍
Begonya Haftada erkeğe benziyor demişti. Sonrasında göstermedi bir türlü öğrenemedik. Çok şükür 21. Haftada kızımız olacağını öğrendik
gulsahgursoy -2cocuklu 2’li taramayı devlet hastanesinde yaptırdım. Ultrason kontrolü bi 20 dakika falan sürdü. Doktor cinsiyetini öğrenmek ister misin diye sordu orda söyledi. Şu an 30 haftalık olduk😌