Minel-03 mevos_blt07 13 haftada %90 erkek dedi ilk cocugumdada 12 haftada %90 erkek demişti ve doğru çıkmıştı:) hayırlısı artık sağlıklı olsunlarda. Eskidendi diye düşünüyorum şimdi teknoliji çok ilerledi ve yüzdelik tahmini çok yüksek bende erkek hissediyorum 🥰
Dilze0204 Kbryagci38 lyondaymışsınız bende fransadayım ama ısrar edince benim ki söyledi şu anlık kıza benziyor diye 12. Haftamdaydım bidaki randevu da tam net belli olur dedi
Kbryagci38 Dilze0204 evet bende Lyon ama söylemedi 20. Haftadayım daha bilmiyorum valla meraktan çatlıycam 😂haftaya inşallah öğreniyorum sonunda
Gulfeem Dilze0204 merhaba belli oldu yüzde yüzde erkek dedi doktor😍 12.haftadaki tahmini şaştı yani😂😂
Dilze0204 berus Böyle yorumları görünce umutlanıyorum ya bana da kız dendi 2 gün önce 12 haftalıkken 16 da gidicem ben de, 😂
Kiymtaysenur 12 haftalıkken bana erkeğe benziyor dedi bakalım bu gittiğimde inşallah tam belli olacak
izmirli92 mevos_blt07 16. Haftada doktorum kesin kız olduğunu söyledi, 21. Haftada detaylı ultrason için perinatoloğa göründüm ve erkek olduğunu söyledi 😅 Bir sonraki kontrolde ne denilecek bende merak ediyorum 🙄
Pakerebru Merhabalar 12+4 te ikili taramada öğrendik 😊😊 Doktorumuz önce tahmin edelim dedi ama ultrasonda bebeğim kendini gösterince cinsiyeti belli oldu ❤️
Rumy Sabihanur1 hayır Almanyadayım canım yani ultrason görüntüsü çok kaliteliydi ve direk bacak arası göründü söylemeseydi bile biz gördük zaten😅
Dilek_25 mevos_blt07 13 haftalıkken erkeğe benziyor ama kesin değil demişti 18. Hafta da kesin erkek olduğunu söyledi.
asenatrk Nazli8 bende ikili test için gittiğimde öğrendim kemik yapısına göre söyledi bana daha sonra renklide baktı kesin kız dedi
Nazli8 asenatrk Hadi yaa 🙈🤩 Ya doktorum da bana geçen gün normal ultrasonda bacak arasını gösterdi bak bu erkek diye ama inanasım gelmiyo hiç, ikili testte diğer doktorun kız dediği çıkıcak gibi hissediyorum😊🙏🏽