Fatosumum Hamdos tabiki gereksiz almak güzel bişey değil sadece o kadar minik o kadar güzeller ki insan iki arada bi derede kalıyo bi de ilk çocuğun verdiği bilgisizlik,keşfetmeye çalışmakta var sanırım 😊
Fatosumum BeyzaGnaydn Halbuki öyle dese ama getirtiriz istiyosan dese belki şu anda almıştım ve kafam karışmamıştı pis adam 😂😂
Knber Fatosumum valla Bnm oğlan tutamadı ağır geldi arkadasım söylemişti bana alma ağır geliyo diye hevesle almıştım 😏
Fatosumum Esesli Allah kullanmayı erkenden nasip etmesin zaten inşallah sütümüz olur,bebek emer,yara olmaz ihtiyacımızda kalmaz umarım ilk etapta tabi😍
Deletedmom19 YagmurAnnesi Bende acemiydim aldım ama şimdi chicconun bakıyorum canım onu da naparım bilmem
Hanif Fatosumum emzik Philips avent ultra soft alıcam biberon da Dr. browns tavsiye ederim eltim kullanıyor çok memnun cam olanından
Fatosumum Hanif camı sağlık açısından istiyodum ama arkadaşlarda ağır oluyo diyo onlarda haklı delirceem 😂
Didtas Fatosumum aslında emzik markasıymış dünyanın bir numarası diye geçiyor o yüzden aldım bende bakalım kullanınca göreceğiz ☺
Zeykem Fatosumum evet evet oyle bıberon gaz engelleyıcıymıs sız gaz demeyınce ben baska bı ozellık sandm🙂 zaten ucuda gogus ucu gıbı