1PrensAnnesi Sibelglgakn ilk 15-20 gün allahın hikmetiyle sen toparlanana kadar baya uslu oluyo emer uyur genelde gazı bile nadiren yoğun oluyo ama ondan sonra birazcık ağlamalı oluyo:) e ne yapsın bildiği tek dil ağlamak
babymomyy melegegebe ay bu kadar olur gerçekten haberleşelim bariiii sağlıkla al kucağına canım 🙏🏻🙏🏻aynı günde mis kokuyu çekeceğiz içimize😍🥰☺️
melegegebe babymomyy insaAllah canim olur 🙈🤗 ilk firsatta yazarm insaAllah . İkimiz de saglikla alalim insaAllah 🐣
Melikeakkc Sibelglgakn ya baş aşağı ama çaprazda kanal hizasında değil inşallah değişir 😌 38 de gelir inşallah dört gözle bekliyorum artık ☺️ 9 ayda ne kadar yapılabilecek şeyler varsa evde yaptım çok sıkıldım artık gelsin
Sibelglgakn Melikeakkc en son 7 ocak inşallah benimde ama her gün bekliyorum aha geldi diyip ama sonra ses seda yok. Persembe yone gideceğim doktora bu sefer çatı muanesi var :(
Eise Sibelglgakn Biz de 35+3 üz hala aşırı hareketliyiz gece gündüz kuduruyoruz ☺ doğum pozisyonda 2 seferdir bebisimiz ama kanala henüz girmedi tabi
Sibelglgakn Eise bizimkide ayni kudurukluk. Var mideme tekme atma kordonu çekiştirme ne ararsan var 😊 artık oda sıkıldı sanırım
Sibelglgakn 1PrensAnnesi oda haklı ne büyük mucize. Kim önce bebeğine kavuşursa yazsin 😄 bizde bu günde belirti yok
Melikeakkc Sibelglgakn bende 36+2 yim. 37 de gidicem kontrole sonra 38 çatı muanesi daha derse dönmeyebilir valla sezeryan düşünüyorum yani artık çok zorlanmaya başladım az çubuk döner dönmez der yani