Sibelglgakn haziranin25i Amin canim inşallah doktoruma gittiğimde bana once elini ac cok sukur de dedi. Şükürler olsun. İsteyen tüm herkese nasip olsun inşallah
Sibelglgakn 1PrensAnnesi ahh canim keske diyorum ki dogsunda rahatlayayim. İstediğim gibi uzanayım ama nerdeee keyfi yerinde. Bekletcek belliki :))
1PrensAnnesi Sibelglgakn ilk 15-20 gün allahın hikmetiyle sen toparlanana kadar baya uslu oluyo emer uyur genelde gazı bile nadiren yoğun oluyo ama ondan sonra birazcık ağlamalı oluyo:) e ne yapsın bildiği tek dil ağlamak
babymomyy melegegebe ay bu kadar olur gerçekten haberleşelim bariiii sağlıkla al kucağına canım 🙏🏻🙏🏻aynı günde mis kokuyu çekeceğiz içimize😍🥰☺️
melegegebe babymomyy insaAllah canim olur 🙈🤗 ilk firsatta yazarm insaAllah . İkimiz de saglikla alalim insaAllah 🐣
Melikeakkc Sibelglgakn ya baş aşağı ama çaprazda kanal hizasında değil inşallah değişir 😌 38 de gelir inşallah dört gözle bekliyorum artık ☺️ 9 ayda ne kadar yapılabilecek şeyler varsa evde yaptım çok sıkıldım artık gelsin
Sibelglgakn Melikeakkc en son 7 ocak inşallah benimde ama her gün bekliyorum aha geldi diyip ama sonra ses seda yok. Persembe yone gideceğim doktora bu sefer çatı muanesi var :(
Eise Sibelglgakn Biz de 35+3 üz hala aşırı hareketliyiz gece gündüz kuduruyoruz ☺ doğum pozisyonda 2 seferdir bebisimiz ama kanala henüz girmedi tabi
Sibelglgakn Eise bizimkide ayni kudurukluk. Var mideme tekme atma kordonu çekiştirme ne ararsan var 😊 artık oda sıkıldı sanırım
Sibelglgakn 1PrensAnnesi oda haklı ne büyük mucize. Kim önce bebeğine kavuşursa yazsin 😄 bizde bu günde belirti yok